2015 m. balandžio 27 d., pirmadienis

Lush Herbalism veido prausiklis


Noriu papasakoti Jums apie labai įdomų Lush veido prausiklį, kuris tiko ir patiko mano veido odai. Tiesą sakant, Lush produktus dažniausiai pasirenku pagal kvapą, jeigu kvapas patinka, tai ir produktas geras. Lush Herbalism kvepia ne itin maloniai, parduotuvėje tikrai jo nenusipirkčiau, tačiau jo poveikis nuostabus. Šitą prausiklį reikia vertinti kaip vaisą veidui, na ir kas, kad neskaniai kvepia, poveikis svarbiau.

Gamintojo aprašymas:


Kovojate su riebia problemine oda? Tada Herbalism kaip tik Jums. Lush ekspertai puikiai žino, kad oda gali būti ne tik riebi, bet ir jautri, todėl valiklio sudėtyje yra rožių absoliutas, kuris puikiai drėkina ir ramina odą, Hermabism veido valiklis švelniai valo veido odą, pagamintas molio ir ryžių selenų pagrindu, kurie giliai valo poras, tonizuojantis rozmarino, dilgėlių ir ramunėlių ekstraktai drėkina ir suteikia švelnumo, chlorofilas (kuris išgaunamas iš augalų) papildo jūsų odą vitaminais, mineralais ir padeda subalansuoti riebalų išsiskyrimą.

Sudėtis:

Ground Almonds (Prunus dulcis)  , Kaolin  , Glycerine  ,Chlorophyllin Water (Aqua)  , Nettle, Rosemary, Rice Vinegar Extract (Urtica dioica, Rosmarinus officinalis)  ,Rice Bran (Oryza sativa)  , Gardenia Extract (Gardenia jasminoides)  , Rose Absolute (Rosa damascena)  ,Chamomile Blue Oil (Matricaria Chamomilla)  , Sage Oil (Salvia officinalis)  , Fragrance

Talpa: 100 gr.

Kaina: 8, 10 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush (Vilnius)

Įpakavimas:





Konsistencija:








Žiūrime filmuką:




Mano nuomonė:

Lush Herbalism kvapas ne itin malonus, tai žolelių (rozmarino) ir aitrus ryžių acto kvapas, bet jeigu vertinti priemonę kaip vaistą nuo didelių porų ir spuogų, tada apie kvapą pamiršti. Tiesą sakant, po kelių naudojimų, kvapo aš jau nebejaučiau, jis žymiai stipresnis įpakavime, negu realybėje. Kaip naudoti priemonę tikriausiai supratote, reikia mažą kiekį prausiklio sumaišyti su vandeniu, masažuoti veidą, o po to nuplauti šiltu vandeniu. Sudėtyje yra migdolų riešutai, tačiau jų labai mažai ir valiklio šveičiamosios dalelės mažos, nedirgina ir veido odos. Man priemonė patiko taip, kad aš valau veidą tik su ja, rytais ir vakarais (vakare prieš naudojant Lush Herbalism nuvalau kosmetikos priemones ir blakstienų tušą), vis gi Herbalism nevalo kosmetikos, priemonė skirta giliam veido valymui. 
Rezultatas man patiko, valiklis nesausina veido odos, poros tikrai atrodo mažesnes, o spuogai praeina per kelias dienas be kitų papildomų priemonių. Rekomensuoju išbandyti, nuostabus produktas riebios odos priežiūrai ir giliam valymui. Vienintelis minusas - priemonė naudojasi ne labai taupiai, tačiau žinant apie riebios odos problemas, norint atsikratyti spuogų, negaila pinigų. Aš jau tiksliai žinau, kad pirksiu priemonę dar ir dar.


PR Sample







SHARE:

2 komentarai

  1. Vizualiai atrodo labai įdomiai, tikrai ne kaip kažkas ką skubėčiau išmėginti :D Bet svarbiausia kaip ir sakai poveikis, tad tikrai sudomino :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, savrbiausiai poveikis, o kvapas tikrai nėra iš malonių. Mačiau šios prausiklius, jie suvinioti į žaius palus parduotuvėje. Dėmesį į produktą atkreipiau, o nusipirkti dėl kvapo tai ir neišdrįsau.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig