2015 m. balandžio 7 d., antradienis

MAC Pro Longwear Concealer


Paskutinis žadėtas praeitos savaitės straipsnis atsiliepimas apie MAC maskuojamą priemonę. Aš turėjau Dior Skinflash maskuojamą pieštuką, tačiau jis pasibaigė labai greitai, man atrodo aš jo beveik nenaudojau. Mano paakiai atrodo gerai, didelių problemų aš neturiu, tačiau noriu truputi pašviesinti šią veido zoną, taip pat žinau, kad kai kurias maskuojamas priemones galima naudoti veido kontūravimui. Patinka labai lengvos, tačiau gerai maskuojančios kosmetikos priemonės, išbandžius per MAC makiažą Longwear maskuoklį, jį nusipirkau. Šiandien apie jį noriu papasakoti plačiau.





Gamintojo aprašymas:



Langvos konsistencijos, skysta maskavimo priemonė, kuri puikiai maskuoja paakių nelygumus ir trūkumus. Išsilaiko ant veido iki 15 valandų.


Maskuojamų priemonių pasirinkimas:


MAC Pro Longwear Concealer spalvų pasirinkimas:


Sudėtis:



Talpa: 9 ml.

Kaina: 18 EUR

Kur pirkti: Douglas parduotuvės Vilniuje, PC Panorama, PC Akropolis


Įpakavimas:






Spalva: NW15





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Po makiažo specialistės konsultacijos, aš jau žinau, kad maskuojamos priemonės turi būti šviesesnės, geriausiai rožinio atspalvio, jis suteikia gaivumo ir veidas atrodo pailsėjęs. Man labai patiko, kad MAC specialistai padėjo man išsirinkti tinkamo atspalvio priemonę, MAC spalvų ir konsistencijų pasirinkimas labai didelis, aš išsakiau savo norus ir pageidavimus, mes išsirinkome Pro Longwear maskuojamą priemonę. Šį priemonę galima naudoti paakių zonos maskavimui, bei veido kontūravimui. Aš niekada nebandžiau MAC kosmetikos, tai mano pirmoji MAC priemonė. Priemonės konsistencija skysta, pigmentacija labai koncentruota. Vieno mažo lašelio priemonės užtenka paakių zonos maskavimui. Aš tepu priemonę pirštais, tapšnojančiais judesiais, negalima priemonės tepti labai arti akių, taip pat tam, kad maskuokis nesubėgtų į raukšleles, reikia naudoti pudrą, nors paakių zonoje.
Apibendrinat noriu pasakyti, kad MAC maskuojama priemonė gerai maskuoja, ilgai laikosi ir naudojant pudrą, nesubėga į raukšles. Taip pat MAC kosmetikos priemonės naudojasi labai taupiai, kaina nėra labai didelė, tačiau prieš perkant, būtina specialisto konsultacija.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig