2015 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Nuostabus produktas - SKINCODE Exclusive Cellular Recharge Age-Renewing Mask Veido kaukė


Kosmetikos rinkoje mėginukai yra tam, kad išbandyti produktą ir suprasti, ar jis Jums tinka, ar yra poveikis. Po vieno mėginuko panaudojimo galima nuspręsti pirkti, ar nepirkti. Aš labai retai rašau atsiliepimus apie išbandytus mėginukus, tačiau SKINCODE nauja veido kaukė patiko nerealiai, apie ją šiandien labai trumpai papasakosiu. Manau smagu skaityti pirmo įspūdžio atsiliepimus.





Gamintojo aprašymas:




Apie SKINCODE:

SKINCODE – sveikos, gražios odos paslaptis. SKINCODE – unikali, šveicariškai precizikai atstovaujanti kosmetikos gamintoja. Bendrovė veiklą pradėjo 1998 m., kai stipri profesionalų komanda, nepralenkiama patirtimi tarptautinėje kosmetikos pramonėje, ėmėsi naujo išskirtinio darbo baro – rūpintis odos grožiu ir sveikatingumu. Šio tikslo SKINCODE siekia kurdama odos priežiūros priemones be dažiklių, konservantų, kvapiųjų ir gyvūninės kilmės medžiagų. SKINCODE atstovybė įsikūrusi ir tyrimus atlieka Colikone prie Ciuricho, Šveicarijoje.






Šilkinės tekstūros, alyvinės spalvos kaukė kovoja su nuovargio ir senėjimo požymiais. Sudėtyje nėra parabenų, o kvapiosios medžiagos nesukelia alerginių reakcijų. Ši kaukė padeda ląstelėms tinkamai paskirstyti tarpusavij energiją, suaktyvinant medžiagų apykaitą. Ypatingų komponentų derinys (taukmedžio sviestas, simondsijų aliejus, lenkoraninės albicijos žievės ekstraktas) skatina regeneracijos procesą. Naudokite vieną/du kartus per savaitę, gausiai užtepkite kaukę ant nuvalytos veido odos, palaikykite 10-15 minučių ir nuskalaukite kaukę šiltu vandeniu. Pakuotės viduje rasite priemonės aprašymą ir masažinių judėsių paaiškinimą, kurie padės sustiprinti kaukės efektyvumą. Tinka visiems odos tipams.


Talpa: 50 ml.

Kaina: 54 EUR

Kur pirkti: e-kosmada.lt ir www.kristiana.lt



Konsistencija:








Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, ačiū už mėginukus, būtent taip galima suprasti ar vertas produktas dėmesio, šį SKINCODE naujiena verta aplodismentų, nuostabus, momentinio poveikio produktas, kuris atgaivina veido odą. Aš jau pasakojau apie GLAMGLOW veido kaukę, tačiau ten jaučiamas ir šaltukas ir dilginimas, naudojant SKINCODE kaukę vos jaučiamas šaldomas poveikis, ją galima naudoti net labai jautriai veido odai. Kvapas lengvas, gaivus, spalva violetinė. Aš užtepiau ją ant veido nelabai storu sluoksniu, gamintojas siūlo padaryti masažą, tačiau mes dažniausiai tiek laiko neturime, kol džiovinau plaukus, kaukė susigėrė. Jos konsistencija nėra labai riebi, dažniausiai anti-age produktai būna tragiškai riebios konsistencijos, lyg teptum sviestą ant veido, riebiai ir kombinuotai odai tokie produktai visiškai netinka, SKINCODE pavyko surasti labai gerą veido drėkinimo balansą. Po 15 minučių aš išploviau kaukę šiltu vandeniu ir pamačiau rezultatą: veidas tapo švelnesnis, pamaitintas, atsirado pailsėjusios veido odos spindesys, tačiau nebuvo riebaus sluoksnio, taip pat veidas pasitempė. Ir tai tik po vieno naudojimo. Nuostabus rezultatas, šveicariška kokybė verta savo kainos.



SHARE:

4 komentarai

  1. Oho koks brangus. Turėtų būt puikus visaip kaip...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būna brangių, tačiau nevertu dėmesio, šitas nėra pats brangiausiais, tačiau kokybė ir poveikis tikrai verti dėmesio, kad aš apie mėginuką net parašiau ;-)))

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-04-16 08:09

    Sios fitmos.produktai verti kiekvieno euru! Dar gyvendama LT osbandziau kelis produktus ir visi patiko. Sena tiesa - geri veido prieziuros produktai visada brangus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, man irgi patinka, greitai parašysiu apie SkinCode stebuklingą veido kremą, kuris patiko visiems, ir man, ir mamai, ir net vaikinui, vat kaip mes visapusiškai testuojame produktus ;-))))

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig