2015 m. birželio 3 d., trečiadienis

LaMav Kūno šveitiklis su kavos pupelėmis ir nuolaida 7% su kodu lithuaniabeauty


Po LaMav kosmetikos prezentacijos, aš skubėjau namo išbandyti gautą testavimui produktą. Kūno šveitiklius naudoju pastoviai, labai dažnai gaunu skaitytojų rekomendacijas, viena iš jų kavos tirščių kūno šveitiklis. Aš puikiai suprantu, kad tokį šveitiklio variantą galima pasigaminti namuose, tačiau aš tam neturiu nei laiko, nei noro. Labai mėgstu naudoti jau pagamintus kosmetikos produktus, todėl su mielu noru išbandžiau LaMav kūno šveitiklį su kavos pupelėmis, ir pasiruošusi pasidalinti atsiliepimu su Jumis.




Gamintojo aprašymas:




REKOMENDUOJAMA
Visiems kūno odos tipams bei visai šeimai. Idealiai tinka brandesnei, celiulito kamuojamai, jautriai, sausai odai.
APRAŠYMAS
La Mav kūno šveitiklis su kavos pupelėmis nušveičia negyvas odos ląsteles, veikia kaip celiulito prevencija. Sudėtyje  esantys kokosų, kamelijų, makadamijų aliejai yra praturtinti riebiosiomis rūgštimis, vitaminais A, B, E, oleino rūgštimi, visas šis kompleksas minkština, drėkina ir glotnina odą. Nuostabus kavos aromatas!
NAUDOJIMAS
Šveitiklį masažuokite sukamaisiais judesiais ant sausos ar drėgnos odos. Kruopščiai nuplaukite. Po šios procedūros naudokite La Mav maitinantį kūno losjoną.  
POVEIKIS
  • Minkština odą, padeda išlaikyti drėgmės balansą.
  • Ramina sudirgusią, sausą odą.
  • Sudėtyje esantys antioksidantai skatina ląstelių regeneraciją.
  • Mažina celiulitą, gerina odos tonusą
Sudėtis:




Talpa: 250 ml.

Kaina:  43 EUR

Kur pirkti: www.lamav.lt , su kodu lithuaniabeauty taikoma 7% nuolaida

Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo to, kad visi natūralios sudėties, organiški produktai kainuoja nemažai. LaMav kosmetika labai geros kokybės ir verta kiekvieno sumokėto euro. Aš esu bandžiusi veido kremą nuo raukšlių riebiai odai, tokie kremai yra labai retas atvejis, dažniausiai visi kremai nuo raukšlių būna tik sausai-normaliai odai. 
Šiandien aš pasakoju apie kūno šveitiklį. Jo įpakavimas patogus, buteliukas lengvai atsisuka, naudoti patogu. Aš ilgai galvojau, na kaip gi šveitiklis kvepia. Pasirodo tai ne tik kavos, bet ir apelsinų ir levandų aliejaus kvapai. Masažuojant kūną kvapas jaučiamas labai stipriai. Šveitiklio dalelės mažos, tačiau labai stipriai poliruoja kūno odą. Man labai patiko, kraujotaka suaktyvėjo, aš tepiau tik celiulito pažeistas vietas (juk gamintojas teigia, kad šveitiklis padeda nuo celiulito). Savaime suprantama, po kelių naudojimų celiulitas nesumažėjo, tačiau kūnas tapo švelnesnis ir stangresnis. Būtinai pratęsiu procedūras su LaMav šveitikliu.

PR Sample



SHARE:

1 komentaras

  1. Pastaruoju metu tiek daug gidėti apie LaMav, matyt tikrai verta savo kainos. :)
    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig