2015 m. birželio 30 d., antradienis

Plaukų apimtis su Matrix Style Link priemonėmis



Prisipažinsiu, šios Matrix Style Link priemones stovėjo ant mano kosmetinio staliuko labai ilgai, nes aš nemėgstu plaukų apimties. Mano plaukai labai silpni, balinti ir aš darau viską, kad jie įgautų taip man patinkanti "sleek" efektą. Apimtis, ne, tikrai ne man. Tačiau po vestuvių ir plaukų priauginimo, ir  žurnalų peržiūros (o ką dar daryti per atostogas, jeigu internetas neveikia) supratau, kad trumpi plaukai šio sezono hitas. Plaukai turi būti iki pečių, garbanoti ir jų turi būti daug. Kai kirpimas buvo atliktas, o po kirpyklos reikėjo gyventi su nauja šukuosena, aš prisiminiau apie Matrix priemones apimčiai. Šiandien apie jas pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:



MATRIX STYLE LINK – Plaukų Formavimo Revoliucija

STYLE LINK – tai nauja MATRIX plaukų formavimo produktų linija, kuri išlaisvina kiekvieno kūrybiškumą bei fantaziją. Ši linija unikali tuo, jog visus ją sudarančius produktu galima laisvai maišyti tarpusavyje ir kas sykį gauti pribloškiančius rezultatus.




STYLE LINK liniją sudaro 12 produktų bei 3 stiliaus „būsteriai“. STYLE LINK produktai skirti naudoti nuo pat pirmųjų plaukų formavimo žingsnių: „prep“ produktai paruošia plaukus bei apsaugo juos nuo karščio poveikio, „play“ suteikia galimybę sukurti bet kokią plaukų tekstūrą ar formą, „perfect“ produktai išsaugo sukurtą šukuoseną visos dienos metu. Susikurkite savo formulę. Išreikškite savo stilių.

Ant mano kosmetikos staliuko 3 priemonės plaukų apimčiai:




STYLE LINK VOLUME BUILDER plaukų putos. Jūsų kelias į neapsunkinančią apimtį ir purumą. Lengva putų tekstūra suteikia plaukams apimties jų nesulipindama. (247ml)








STYLE LINK TEXTURE BUILDER Purškiklis. Jūsų kelias į užbaigtas bei lengvai fiksuotas šukuosenas. Aerozolinis purškiklis suteikia apimties bei sukuria vėjyje sutaršytų plaukų įvaizdį. (150ml)






STYLE LINK VOLUME BOOSTER apimties suteikianti priemonė. Svajonės išsipildymas! Jūsų kelias į pasirinktiną apimtį. Unikali formulė bet kuriai šukuosenai suteikia momentinės apimties. (30ml)




Produktų kaina (kiekvieno) 10,84 EUR


Rezultatas:




Mano nuomonė:

Noriu pasakyti, kad ne trumpi kirpimai, o stulbinama plaukų apimtis - šio sezono hitas, būtent tokios galima pasiekti naudojant Matrix priemones. Tokios šukuosenos man yra naujovė, todėl su malonumu testavau šias priemones. Mano sukukavimo eiga - Matrix Volume Builder plaukų putos (jų reikia labai nedaug, mažą kiekį paskirstau ant plaukų šaknų ir plaukų galiukų, nes trumpi plaukai reikalauja apimties per visą ilgį) - džiovinu plaukus  džiovintuvu - STYLE LINK VOLUME BOOSTER kremą paskirstau ant plaukų šaknų (mano plaukai garbanoti. Rezultatas: išryškėja garbanos ir plaukų apimtis)- paskutinis žingsnis STYLE LINK TEXTURE BUILDER - užfiksuojame šukuoseną. (Purškiklis primena plaukų laką, tačiau dalelės žymiai smulkesnės, rezultatas geresnis, plaukai atrodo natūraliai, o apimtis užfiksuota).

Apibendrinat noriu pasakyti, kad geriau už apimtį, yra kontroliuojama ir natūraliai atrodanti plaukų apimtis. Supratau, kas man iki šiol nepatikdavo žodyje "plaukų apimtis" - prisimenate, anksčiau senovinės šukuosenos, kurios buvo sutvirtinamos stiprios fiksacijos laku? apie tai galime pamiršti, Matrix priemonių suteikiama apimtis labai natūrali, puikiai išsilaiko visą dieną. Yra tik vienintelė taisyklė - nepadaugink.

Rekomenduoju išbandyti, pūtos ir kremas mano naujos šukuosenos 'must have'.














PR Sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig