2015 m. liepos 5 d., sekmadienis

Apie Korres veido kaukes " Beauty Shots"


Gero sekmadienio ryto, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie nuostabias Korres veido kaukes. Tiesą sakant, iki Graikijos, aš tokių veido kaukių niekur nesu mačiusi, todėl su malonumu nusipirkau pradžioje giliai valančią kaukę su moliu, man labai patiko, po to radau vaistinę, kur vaistininkė puikiai šneka angliškai, ji parekomendavo man įsigyti atstatančią su arbūzų ekstraktu ir kivi veido šveitiklį. Gailiuosi, kad nenusipirkau daugiau. 





Aš nelabai suprantu kodėl, bet informacijos apie būtent šias kaukės beveik nėra, jų neparduoda nei viena internetinė parduotuvė Anglijoje, ir net oficialiame Korres puslapyje šių kaukių nėra, o Graikijoje vaistinėse yra. Ir šitos kaukės nuostabios:

Korres švelnus veido šveitiklis su kivi ekstraktu
Korres giliai valantis veido šveitiklis su vynuogių ekstraktu
Korres giliai valanti veido kaukė su moliu
Korres Spindesio suteikianti ir balinamoji veido kaukė su greipfruto ekstraktu
Korres drėkinamoji veido kaukė momentinio poveikio su nektarinais
Korres kreminė veido kaukė nuo raukšlių su spanguolių ekstraktu
Korres drėgmės balansą atstatantį veido kaukė su arbūzo ekstraktu
Korres paakių kaukė (šaldomasis poveikis) su agurku ekstraktu

Visos kaukės labai mažos, vos 18 ml, paakių kaukė atrodo 7 ml.

Kaina: 3,90 EUR

Kur pirkti:
http://www.geapharmacy.gr/en/



Taip atrodo stendas vaistinėje:














Mano nuomonė:

Kaukės nerealios, nuostabus kvapas , konsistencija ir poveikis. Kaip aš jau pasakojau, pradžioje nusipirkau su moliu. Tai tirštos konsistencijos veido kaukė su vos jaučiamu žolelių kvapu, dengiasi storu sluoksniu, gerai valo, ramina ir balina veido odą, tuo pačiu odos nesausina. Po naudojimo veidas atrodo skaistesnis ir gaivesnis. Po kelių šios kaukės bandymų (o daugiau tokio mažo įpakavimo bandyti ir neišeina) aš nusipirkau atstatančią kaukę su arbūzų ekstraktu. Tai tobula veido kaukė vasarai -  konsistencija kreminė, turi vos jaučiamas šveičiamas daleles, kvapas - vasariškas arbūzinis, o poveikis - šaldomas. Po naudojimo veidas labai gaivus ir pamaitintas, o per kūną eina vos jaučiamas šaltukas, tobulas pasirinkimas vasarai. Kivi veido šveitiklis patiko kiek mažiau, nes šveičiamos dalelės labai jau mažos, poveikio beveik nesijaučia, tačiau būtent tokie šveitikliai idealiai tinka jautriai ir pažeistai veido odai. Kvapas - gaivus, primena kivius, bet man asmeniškai, kiviai kvepia tiesiog žaluma ir gaivumu.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kaukės labai patiko, vienintelis minusas - kaina, juk kaukės užtenka vos keliems kartams, o tenka pakloti už vieną net 4 EUR. Nežiūrint į kainą, labai noriu išbandyti dar likusius variantus.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig