2015 m. liepos 30 d., ketvirtadienis

Natur Boutique Maroko rožės kremas veidui iš www.ekokolekcija.lt



Šiandien vakariniam skaitymui paruošiau Jums dar vieną įrašą apie savo mėgstamas rožes. Šį kartą testuojame Natur Boutique veido kremą su maroko rožių ekstraktu. Testuojame - švelniai pasakyta, man taip patiko kremas, kad tepiau  ne tik veidą, bet ir kaklą ir dekoltę zoną. 





Gamintojo aprašymas:


Prabangusis rožių kremas išties puoselėja Jūsų odą. Praturtintas ekologišku erškėtuogių sėklų aliejumi bei rožių žiedlapių ekstraktu, su gausa antioksidantų - vit.C ir vit. A, bei Omega 3 ir 6 riebalų rūgščių. Veikliųjų medžiagų dėka oda intensyviai drėkinama, tampa elastingesnė, labiau spindi. Saugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, mažina esamų raukšlelių gylį. Gali pagelbėti esant odos raudoniui dėl išsiplėtusių kapiliarų. Eterinių aliejų derinys aktyvuoja odos funkcijas ir šalina nuovargį. Tinka normaliai, sausai, brandžiai odai.
Naudojimas: naudoti kasdien ant nuvalytos veido bei kaklo odos, įmasažuojant legvais sukamaisiais judesiais. Prieš naudojant išbandykite mažame plotelyje dėl alergijos.
Ingredients (INCI): Aqua, Aloe barbadensis*, Caprylic/capric triglyceride, Rosa canina oil*Rosa spp*Prunus dulcis oil*, Prunus armeniaca oil, Glyceryl stearate, Stearic acid,  Glycerin, Cetearth-20, Cetyl alcohol, Carbomer, Pelargonium graveolens oil*, Rosa centifolia oil, Aniba rosaeodora oil, Cymbopogon martinii oil*Pogostemon cablin oil*, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopherol, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol; citral, geraniol, citronellol, limonene, linalool, eugenol, farnesol, benzyl benzoate (natūralios eterinių aliejų sudedamosios dalys) *sertifikuoti ekologiški ingredientai

Talpa: 30 ml.

Kaina: 11,50 EUR

Kur pirkti:  www.ekokolekcija.lt

Įpakavimas:





Konsistencija:





Mano nuomonė:

Apie Natur Boutique kosmetiką norisi šnekėti ir šnekėti, nes kosmetika gaminama iš natūralių ingridientų Lietuvoje, nuostabios kokybės, naudojami geros kokybės ir patogūs įpakavimai. Aš turėjau pasirinkimą, todėl pasirinkau produktus, kurių sudėtyje yra rožės. Apie veido pienelį aš jau pasakojau, atėjo eilė papasakoti apie veido kremą su maroko rožėmis. Skaitosi, kad kremai su rožių ekstraktu labiau tinka sausai, brandžiai odai. Galiu pasakyti, mano veido oda kombinuota, tačiau man idealiai tinka 'rožių' kremai. Natur Boutique eido kremas labai lengvos tekstūtos, greitai susigeria ir gerai drėkina veido odą, neriebina ir nekemša porų. Kvapas tradiciškai rožių, man be galo malonus, tačiau kiek per stiprus.  Aš tepiau kremą ir ant veido odos, ir ant dekolte zonos, rezultatas - pailsėjusios odos efektas, kremas gerai drėkina veido odą, mimikos raukšlės tapo mažiau matomos. Rekomenduoju išbandyti Natur Boutique kosmetiką, man testuojami produktai labai patiko, būtinai atkreipsiu dėmesį į kūno priežiūros produktus. Man į akis krito Detox priemonės.




PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig