2015 m. liepos 21 d., antradienis

Rožių ir Ramunėlių valomasis pienelis veidui, Natur Boutique


Man be galo painka rožės kosmetikoje ir veido priežiūroje. Dažniausiai priemonės su rožių ekstraktais, abosliutais, aliejais skirti normaliai, sausai, brandžiai odai, mano oda kombinuota, tačiau tokios priemonės man tinka stebuklingai. Šį kartą testuojame Natur Boutique valomąjį pienelį veidui su rožių ir ramunėlių ekstraktu.




Gamintojo aprašymas:



Prabangus kreminės tekstūros, subtilaus aromato, botaninis kokteilis švelniai valo odos nešvarumus bei makiažą. Su odą maitinančiu abrikosų aliejumi bei raminančiais, odos barjerinę funkciją palaikančiais rožių, levandų ir ramunėlių eteriniais aliejais ir drėgmę atstatančiais alavijais bei augaliniu glicerinu. Tinka normaliai, sausai, jautriai, brandžiai odai.
Naudojimas: 
sukamaisiais judesiais įmasažuoti nedidelį kiekį ant drėgnos odos. Valiklį nuvalyti drėgnu vatos gabalėliu arba nuplauti šiltu vandeniu. Prieš naudojant išbandykite mažame plotelyje dėl alergijos.
Ingredients
 (INCI): Aqua, Aloe barbadensis*Rosa damascena water*, Caprylic/capric triglyceride, Prunus armeniaca oil, Glyceryl stearate, Stearic acid,  Glycerin, Cetearth-20, Cetyl alcohol, Carbomer, Pelargonium graveolens oil*, Rosa centifolia oil, Anthemis nobilis oil, Lavandula angustifolia oil*, Aniba rosaeodora oil, Citrus limonum oil*, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopherol, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol; citral, geraniol, citronellol, limonene, linalool, eugenol, farnesol, benzyl benzoate (natūralios eterinių aliejų sudedamosios dalys) *sertifikuoti ekologiški ingredientai
Talpa: 100ml.
Kaina: 9,30 EUR
Kur pirkti: www.ekokolekcija.lt
Įpakavimas:










Konsistencija:


Mano nuomonė:

Pienelis su rožių ir ramunėlių ekstraktais man  patiko net labai labai, tiesą sakant, aš labiau vertinu veido prausiklius, tačiau pienelis ir tonizuojantys losjonai tikrai nestovi mano kosmetinėje paskutinėje vietoje. Būtent todėl testavimui aš išsirinkau būtent pienelį veidui.

Noriu pradėti nuo įpakavimo: be galo gražus ir stilingas, pamačius pirmą kartą Natur Boutique stendus, negalėjau patikėtu, kad tai Lietuvoje gaminama kosmetika. Buteliukas plastikinis su patogia pompa, naudoti priemonę labai lengva, man reikia kelių paspaudimų ant viso veido. Atrodo, kad priemonės mažai, vos 100ml., galiu teigti, kad pienelis naudojasi labai taupiai, todėl jo užteks tikrai ilgam. Pienelis gerai ir švelniai nuvalo makiažo ir nešvarumus, gerai drėkina ir maitina veido odą. Ar galima nuvalyti kosmetiką nuo akių naudojant šią priemonę? Tikrai taip, priemonė nesukelia alergijos ir nedirgina akių, tačiau vandeniui atsparaus tušo ir kosmetikos nenuvalo. 
Apibendrinat noriu pasakyti, kad pienelis nuostabus, būtinai išbandysiu kitas šio gamintojo priemonės, o greitai savo bloge aprašysiu veido kremą. Rekomenduoju į www.ekokolekcija.lt parduodamą kosmetiką atkreipti dėmesį.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig