2015 m. rugsėjo 30 d., trečiadienis

H&M Lip Definer lūpų pieštukai (spalvos Cherry Tart ir Au Naturel)


Aš manau, kad geriausi lūpų pieštukai yra MAC, labai didelis spalvų pasirinkimas, lengva naudoti, jie minkšti ir matiniai, tačiau jų kaina prieinama ne kiekvienam. 20 EUR už pieštuką yra ne mažai, todėl visada verta ieškoti pigesnio varianto. Aš esu bandžiusi essence pieštukus, jie pigūs, tačiau ir jų kokybė nekokia, vienintelis permatomas universalus pieštukas vertas dėmesio . Aš perskaičiau labai daug gerų atsiliepimų apie H&M pieštukus, todėl susigundžiau išbandyti. Mano pasirinkimas - Cherry Tart - tamsi bordo spalva  ir Au Naturel - nude atspalvis.











Kaina: 4,99 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Ozas, PC Panorama, Vilniuje

Mano nuomonė:

Nepatikėsite, tačiau nude atspalvių pieštukų jau niekur nebėra, aš kelis radau PC Panorama, bet ten nebuvo testerių. Pieštukai yra vieni iš populiariausių H&M kosmetikos priemonių linijos produktų, po šešėlių. Ar H&M pieštukai verti dėmesio? Man pritrūko atspalvių, nes norėjau raudono, bet pasirinkimas -arba raudonai rožinis, arba raudonai oranžinis, tamsiai tiesiog raudono nėra. Aš išsirinkau nude klasikinį atspalvį ir tamsiai bordo atspalvį, kuris idealiai tinka prie mano turimų lūpdažių. Pieštukai labai minkšti, man atrodo per minkšti, jie palieka spalvotus dryžius (nuotraukose matosi), tačiau tai nėra didelė problema. Manau geriau minkšti pieštukai, kurie gerai perduoda atspalvius ir yra pigmentuoti, negu kieti, su kuriais piešti neįmanoma. Pieštukų įpakavimas juodas, galiukas tokios pat spalvos, kaip ir pieštuko spalvą, taip naudoti žymiai patogiau. Spalva, matinė, pieštukus galima naudoti vietoje lūpų dažų, bus matinės lūpos, bet man efektas ant lūpų nepatinka, spalva gaunasi ne lygi, toks savotiškas ombre variantas. H&M pieštukus galima naudoti tik kaip pieštukus, kaip lūpų dažus juos naudoti negalima. Išsilaiko ant lūpų gerai, bet tikrai nusileidžia MAC, MAC nuvalyti labai sunku, šituos kiek lengviau.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad H&M pieštukai tikrai verti dėmesio ir savo kainos, jeigu tiks atspalviai, galima išmėginti. Tai labai geri lūpų pieštukai savo kainų kategorijoje.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig