2015 m. rugsėjo 5 d., šeštadienis

PUPA Made to Last kreminė pudra




Labas vakaras, brangieji. Šiandien vakare norėjau nueiti apsižiūrėti 'Vilniaus Dienos' mugę, bet oras man nelabai tiko, todėl važiuosiu rytoj dieną, bus galima padaryti daug nuotraukų. Šiandien vakare geriau užsuksiu į H&M parduotuvę, dar įkišiu rankas į kelias priemonės, o kol turiu laiko, pasakoju apie labai patikusius makiažo pagrindus. Pasakosiu iš eilės, nes gavau testavimui labai daug ir įvairių,  tačiau pirmos vietos nugalėtojas PUPA Made to Last kreminė pudra.






Nepriekaištingai gražus ir lygus veidas visą dieną be jokių kompromisų. Būtent taip atrodo jūsų veidas naudojant PUPA kreminę pudrą Made to Last. Specialių pigmentų dėka pudra ant veido išsilaiko ypatingai ilgai.

Talpa: 30 ml.

Įpakavimas: 



Spalvų pasirinkimas:



Mano spalvos:







Rezultatas:

Tik pudra:






su makiažu:



Mano nuomonė:

Pupa kreminė pudra patiko man labiausiai iš visų pristatomų naujienų, nors atspalviai kiek per šviesūs (aš naudojau tik 00 2spalvą, nes 010 visai balta). Žiūrint į veidą su pudra,  man labai patinka rezultatas: maskavimas geras ( tačiau yra vienas pastebėjimas: negalima pudros tepti labai arti akių, pudra subėga į raukšleles labai greitai, arba reikia greitai fiksuoti su biria pudra), pudrą gerai užmaskuoja veido poras, jų beveik nesimato, veidas atrodo matinis, man birios pudros naudoti neprireikė, būtent todėl makiažas atrodo labai gražiai ir natūraliai. Dar vienas pliusas - maloni ir lengva pudros konsistencija, tik reikia tepti labai greitai, nes labai greitai susigeria į odą. Pupa Made to Last kreminė pudra laikosi visą dieną, veidas pradėjo riebaluotis tik po 5 valandų, tai labai geras rezultatas. Porų nekemša, alergijos nesukelia. Tobula PUPA kompanijos naujiena. Rekomenduoju atkreipti dėmesį, nes aš jau seniai nemačiau ir neturėjau pudrų, kurios būtų matinės, tačiau netrauktų veido, neryškintų sausų vietų ir neatrodytų ant veido visai plokščiai ir nenatūraliai. Manau PUPA bus dažniausiai naudojama pudra darant makiažus.



PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig