2015 m. spalio 9 d., penktadienis

BIOK DERMATOLOGY KŪNO KREMAS IŠSAUSĖJUSIAI, JAUTRIAI ODAI


Dermo kosmetikos temai pratęsti, noriu papasakoti apie Biok Dermatology kūno kremą, kuris skirtas sausai ir labai sausai odai. Bandysime įvertinti visus aspektus, pliusus ir minusus.




Gamintojo aprašymas:


Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad priemonė atkuria išsausėjusią kūno odą. Kreme esančios 100% natūralios aktyviosios sudedamosios dalys pasižymi efektyviomis drėkinimo, maitinimo ir odos sudirgimus raminančiomis ypatybėmis. Priemonė hipoalerginė. Rekomenduojama naudoti kasdien.

Sudėtis:



Talpa: 250 ml.

Kaina: 8,49 EUR


Įpakavimas:











Konsistencija:






Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad iki šios nesu naudojusi dermo kosmetikos kūno odos priežiūrai. Esu pirkusi Vichy plaukų šampūną, ampulės nuo plaukų slinkimo ir kelis kartus Bioderma kremus veidui. Tikriausiai reikia pasakyti, kad aš einu į vaistinę rinktis kosmetikos priemones tik tada, kai jau labai stipriai prispaudžia: slenka plaukai, pleiskanos, spuogai arba labai pleiskanoja veido oda. Vaistinėje parduodama kosmetika kelia didesnį pasitikėjimą. Mintis, kad tai kosmetika, alia vaistai, išspręs visas problemas šildo širdį. Šnekant apie Biok Dermatology kosmetiką, noriu pasakyti, kad jos reikia ieškoti tik vaistinėse, kosmetika gaminama Lietuvoje, sudėtyje pažangus komponentai. Šnekant apie kūno kremą, noriu pasakyti apie labai patogų įpakavimą: su dozatoriumi, yra apsauga, jeigu norėtųsi kremą pasiimti su savimi, kremas spaudžiasi labai maloniai, jį naudoti paprasta ir patogu. Kremo konsistencija labai tiršta, spalva - balta, kvapo nėra. Manau tai labai didelis pliusas, nes dažniausiai kvapikliai ir aromatizatoriai būna alergenais. Kremas tepasi labai maloniai, tačiau jaučiasi labai didelis silikono kiekis, susigeria akimirksniu. Aš negaliu pasakyti, kad kremas nuostabiai maitina sausą kūno odą, tikrai ne, mano kremų kolekcijoje yra labiau maitinantys kremai su riebesne konsistencija, tačiau tai nėra dermo kosmetika. Sutinku, kremas gerai drėkina, tiks jautriai odai, tačiau ar tiks labai sausai ir pleiskanotai odai, geras klausimas. 
Man kremas patiko, bet aš negaliu jo pilnai įvertinti, nes mano kūno oda nėra probleminė, tačiau norisi labiau maitinančios ir riebesnės tekstūros.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Biok Dermatology kūno kremas turi savo pliusus ir minusus: Pliusai: nuostabus įpakavimas, parduodamas vaistinėje, pažangūs ingridientai, nėra kvapo, greitai susigeria, gerai drėkina, tirštos tekstūros, patogu pasiimti su savimi. Minusai: silikoninis pojūtis, mažai maitina.

PR sample









SHARE:

1 komentaras

  1. Now nights and another working with many senior execs information I'm alive is a real challenge for sup Jessica the solution to this and this four-part my solution and waned is Alpha Peak on the talk you through what I do when I behind getting this what I do not give you an example all the way through and how of piety chest tolls that I'm using that help me as.

    http://shredhdxhelp.com/alpha-peak/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig