2015 m. spalio 7 d., trečiadienis

Lush Cup O'coffee veido kaukė



Labas rytas, mano brangieji, dauguma iš mūsų rytą pradeda nuo puodelio skanios ir kvapnios kavos, šiandien jūsų dėmesiui Lush šviežia veido kaukė Cup o'coffee. Tai Lush kompanijos naujiena, labai populiarus produktas, pasirodo, dauguma mėgstam kava ir puikiai žino apie jos teigiamą poveikį veido odai.




Gamintojo aprašymas:



Maltos kavospupelės ir kofeinas ųvelniai šveičia ir stimuliuoja veido odą, o agavų sirupas suteikia nepakartojamo švelnumo.

Sudėtis:

Organic Agave Syrup (Agave tequilana) ,  Kaolin ,  Glycerine Coffee Infusion (Coffea Arabica) ,  Talc ,  Ground Coffee (Coffea arabica) ,  Bentone (Hectorite) ,  Fragrance ,  Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides) ,  Water (Aqua) ,  Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia) ,  Roasted Cocoa Extract (Theobroma Cacao) ,  Coriander Seed Oil (Coriandrum sativum) ,  Caffeine Powder ,  *Coumarin ,  *Limonene ,  *Linalool. *Occurs naturally in essential oils

Talpa ir kaina:



Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush, Vilniuje

Įpakavimas:










Konsistencija:









Mano nuomonė:

Nuostabų, kad beveik visi šios šviežios kaukės ingridientai natūralūs (vienintelis 'fragrance' yra sintetinis). Kaukės kvapas - kavos (na, o kaip kitaip), tekstūra pakankamai švelni, todėl drąsiai galima naudoti jautriai odai, tačiau masažuoti labai atsargiai. Gamintojas siūlo naudoti kaukę taip: užtepti storu sluoksniu ir palikti 10- 15 minučių, po to nuplauti švelniai masažuojant veidą. Man labai patiko rezultatas, po naudojimo veidas buvo labai švelnus ir pamaitintas. Man aplamai labai patinka šviežios Lush kaukės, aš jau išbandžiau didžiausią dalį jų, tačiau šį vieną iš mėgstamiausių ir geriausių naujienų, nes kavos kvapas man be galo malonus. Rekomenduoju išbandyti naujieną, ji tikrai tobula.

PS. Žinau, kad kavos kaukę galima padaryti ir namuose patiems, tačiau man dažniausiai gaunasi labai tirštos, grūdėtos tekstūros kaukė, kuri nėra švelni veidui, gali pažeisti veido odos slupksnį ir padaryti daugiau žalos, negu naudos. Kūnui, taip, kūnui tokios konsistencijos tinka, tačiau veidui geriau pinigų netaupyti.


PR sample


SHARE:

2 komentarai

  1. Sudominai, Aliona! Jau siandien pat begsiu i Lush paziuret ar kauke jau atkeliavo ir pas mus :) Aciu x

    Indre,
    www.curvyliciousme.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu jau pas mus atkeliavo, tai pas jus jau seniausiai yra. Jau mačiau UK ir JAV bloggerių Lush Helloween ir Kalėdų kolekcijos. Būtinai išbandyk, labai fainas dalykas ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig