2015 m. spalio 16 d., penktadienis

Nimfė Kietieji kvepalai. Paslaptis


Aš vis dažniau ir dažniau pasakoju apie natūralius kietuosius ir aliejinius kvepalus, nes manau ši tema labai aktuali. Dauguma mano draugių ir pažįstamų vertina natūralią kosmetiką, tačiau labai retai susimąsto apie natūralius kvepalus. Na kaip galima iškeisti buteliuką Chanel kvepalų ir natūralų kvapą? Manau galima, nes natūralūs kvepalai tai dėmesio vertas produktas, jie buvo naudojami dar senais laikais, tai toks retro kvepalų įpakavimas jūsų rankinuke. Šiandien atskleisiu jums "Paslaptį"

Gamintojo aprašymas:


Iš kietųjų kvepalų istorijos



Senovėje kietieji kvepalai buvo populiarus skirtingose formose. Dažniausiai buvo nešiojami gražiuose pakabukuose ant grandinėlės. Viduramžiais kietieji kvepalai buvo pripildyti benzoinių dervų mišiniu, gintaro, rožių, muskuso kvapais ir dažniausiai naudojami  paslėpti nemalonius kūno kvapus.
Šiais laikais kietieji kvepalai patogūs tuo, kad jie neužima daug vietos, patogu įsimesti į rankinę, nepamainomi keliaujant.
Naudojimas: Kietuosius kvepalus patrinti pirštu ir tepti tiesiai ant kūno. Dažniausiai kvėpinamos vietos - kaklo srytis, riešai ir dekoltė.

Kvepalai "Paslaptis":
Saldus, paslaptingas, nepatirtas, jausmingas, viliojantis.
Patogi, atsukama dėžutė.

Talpa: 15 gr.

Kaina: 7 EUR

Kur pirkti:www.nimfe.lt

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo nerealiai gražaus įpakavimo, toks retro stiliaus, labai stilingas piešinukas. Nimfė internetiniame puslapyje kietųjų kvepalų pasirinkimas gana didelis, aprašymai nėra labai aiškūs (kad perskaitai ir jau įsivaizduoji koks čia kvapas), todėl rekomenduoju rinktis per parodas ir renginius, kur kvepalus galima apžiūrėti gyvai, susipažinti su kvapų ir išsirinkti patinkantį. 
Aš pabandysiu savo žodžiais apibūdinti kvapą: saldus, senamadiškas (paskutiniu metu man tokie labai patinka), kaip sakykim Lancome Tresor arba Rochas Madam Rochas. Aš nenoriu pasakyti, kad šie kvepalai kvepia būtent taip, tačiau bendros natos yra. Kvepalų konsistencija nėra ypatinga kieta, gerai tepasi, tekstūra aliejinė. Naudojasi labai taupiai, o kvepia švelniai, jokio šleifo, kvapas labai arti kūno. 
Manau tokie kvepalai patiks natūralių kosmetikos produktų mylėtojams, tai gali tapti jūsų 'Paslaptis'

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig