2015 m. spalio 16 d., penktadienis

SKINCODE konsultacija ir kitos naujienos



Šiandien po Fashion Bazaar aš jau skubėjau į PC Mada, norėjau patekti į Skincode konsultaciją. Aš gavau labai daug įvairių Skincode kremų, tačiau pašnekėti su specialistę, aptarti savo odos tipą, išsirinkti tinkamą produktą, gauti kosmetikos mėginukus pabandymams labai svarbu prieš perkant. Kaip aš sakau, mėginukai, mėginimukai, dar kartą mėginukai ir specialistų konsultacijos, štai kas yra svarbu norint išmeginti naujas veido priežiūros priemones. Šiandien apie tai pašnekėsime plačiau. Tačiau aš dar pamačiau kitas naujienas, kurias turit galimybę (nes fotografuoti parduotuvėse negalima) išbandžiau ir padariau nuotraukas.





Skincode kosmetika man labai patinka, tobulas naktinis kremas, makiažo bazė ir nuostabi anti-age kaukė, bet mane domina ir kiti produktai. Aš labai norėjau išbandyti kitas Skincode kaukes: valomąją, drėkinamąją, stangrinamąją, nes kitaip sunku išsirinkti, kas tinka būtent tau. Dar liko neišbandyti keli kremukai veidui ir paakių zonai, tačiau čia jau reikia konsultacijos. 


Noriu supažindinti Jus su Božena, ji Skincode kosmetikos specialistė. Būtent ji gali atsakyti į bet kokį jūsų klausimą, patarti, padėti išsirinkti. Pradžioje nuvalomas makiažas, tada jau galima pajausti valomojo pienelio ir losjono poveikį. Mano pirmoji pažintis su Skincode kosmetika buvo prieš metus, PC Ozas Grožio gatvėje, man nuvalė veidą su Skincode geliu, po to tonizavo su losjonu ir užtepė serumą. Aš iki šiol prisiminu poveikį ir pojūčius, o praėjo metai. Tačiau logiška, kad po vieno karto neįmanoma suprasti tinka tau priemonė arba ne, todėl Božena sudaro veido priežiūros programą su Skincode priemonėmis ir įpila kiekvienos priemonės keliems pabandymams. Pagaliau aš galėsiu išbandyti tai, ko dar nesu bandžiusi. Ypač kaip jau sakiau, labiausiai mane domina valikliai, tonizuojantis losjonas nes jų mėginukų nėra. Svarbiausiai gavau kelias kaukes pabandymams, jau užtepiau drėkinamąją ir pabaigiu tvarkyti nuotraukas.



O štai Skincode naujiena - veido kaukė skirta riebiai-mišriai odai, gerai valo poras, sugeria riebalų perteklių ir nešvarumus. Patikrinsime namuose, nes mažiukas įpakavimas keliauja su manimi.


Kai kuriems produktams taikoma 20% nuolaida






O štai mano mėginukai, kai išbandysiu, papasakosiu kas tiko ir patiko.


Na kaip aš galiu praeiti naujienas? Niekaip.
Man jau lakavo nagus su naujais ANNY lakais, pagaliau galiu parodyti kaip atrodo kolekcija


Priminu, kad spalvos yra matinės,  pilkos tiesiog pasakiškos, ant mano nagų išsilaikė apie 5 dienas, kaip matiniams nagų lakams tai labai ilgai.


Fenjal kosmetikai taikomos nuolaidos, rekomenduoju atkreipti dėmesį į Dušo aliejų ir purškiamą aliejų, taip pat, skaičiau www.supermama.lt forume daug gerų atsiliepimų apie dezodorantus.


pagaliau aš pamačiau (tikriausiai reikia pasakyti kitaip, atkreipiau dėmesį) į PUPA kosmetikos rinkinius ir papuošalus. Greitai gimtadienis ir Kalėdos ne už kalnų, todėl jau pradedu pildyti savo norų sąrašą. O jeigu rimtai, labai patiko Pupa kosmetikos paletės:



radau internete kas būna viduje:





Make Up Factory kosmetikos stendas, kie kartu jau mačiau, tačiau pastoviai atrandu ką nors naujo ir nematyto.


Noriu priminti apie matinį lūpų fluidą, spalvos tobulos

nauja kolekcija, apie priemones antakiams aš jau pasakojau, nenoriu kartotis, tačiau šiandien pamačiau stebuklingų atspalvių akių šešėlius labai drąsiems. Kaip jums patinka matinė raudona ir juoda spalvos kartu? Man tai atrodo idealiai, o dar pridėti bordo ir balta spalvą antakių zonoje ir bus tobulas makiažas



Šešėliai labai gerai pigmentuoti, ant rankos be bazės. raudona spalva patiko labiausiai


Jau kitą savaitę dauguma kompanijų pristato Kalėdines kolekcijas, šiandien prie Make up Factory stendo radau nuostabiai gražios spalvos blizgučius, papurškius ant veido, gauname labai lengvą švytėjimo efektą




Aš jau turiu kelis spalvų BeYu vienos spalvos šešėlius, šiandien padariau makiažą naudojant būtent jos, patiko ir efektas, ir spalvos (mano viena balta matinė , kita ruda su blizgučiais, būtinai įkelsiu nuotraukas), ir pigmentacija,  ir rezultatas ant akių. Kaina tikrai juokinga, rekomenduoju.




Raudonas Pupa stendas, man labai patiko PUPA nagų lakai, todėl padariau nuotrauką



O matiniai I'm PUPA matt lip fluid sausina lūpas mažiausiai iš visų turimų matinių blizgesių ir lūpų dažų, jeigu po MAC retro Matt lūpų 'koma', tai po PUPOS lūpos nėra ypatingai sausos. Rekomenduoju atkreipti dėmesį


Gosh akcija, du produktai už vieno kainą, čia iš šampūnai ir plaukų priežiūros priemonės


Štai tokia buvo mano šiandienos darbo diena, ji  tik dabar pasibaigė (liko dar vienas nepabaigtas įrašas apie Avon pristatymą, bet laukiu oficialių nuotraukų), todėl einu į vonia atsipalaiduoti, išgerti vyno ir pagaliau normaliai leisti penktadienio vakarą. Tikiuosi Jus dar nemiegate, linkiu Jums gero penktadienio, ir priminu, kad rytoj Kosmada parduotuvėje PC Mada bus taikomos X3 nuolaidos.











































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig