2015 m. spalio 6 d., antradienis

"Žiedė" Serumas nuo raukšlių



Jau prasidėjo 'rudens' sezonas mano odai, tai reiškia, kad oda po truputi tampa sausa, reikia kaitalioti priemones riebiai odai ir priemones sausai odai. Tokiu pereinamuoju laikotarpiu aš darau taip: matiškumo suteikiantys serumai ir kremai - ryte, o vakare - aliejai, priemonės nuo raukšlių ir maitinamieji kremai. Vienas iš mano mėgstamiausių serumų - Žiedė, tai labai riebios konsistencijos serumas (aš sakyčiau, kad tai aliejų mišinys) sausai odai nuo raukšlių.





Gamintojo aprašymas:







PASKIRTIS: Eteriniai aliejai stangrina, jaunina odą, maitina ypatingai raukšlėtas vietas. Tepkite aplink lūpas, akių kampučius, kaktą, pasmakrę.
SUDĖTIS: migdolų aliejus, nakvišų sėklų aliejus, avokadų aliejus, santalų eterinis aliejus, šlamučių eterinis aliejus, pelargonijų eterinis aliejus, levandų eterinis aliejus, pluoštinių bosvelijų eterinis aliejus.
TŪRIS: 30 ml
Kaina11.87 EUR

Įpakavimas:






Konsistencija:








Mano nuomonė:

Man asmeniškai, kosmetika "Žiedė" atrodo labai įtikinamai, gamina Lietuvoje, farmacijos fabrike, laikantys aukščiausių reikalavimų ir griežtos kontrolės. Taip, daugumos produktų sudėtis nėra visiškai natūrali, tačiau joje žymiai daugiau natūralesnių ingridientų negu Bioderm, Vichy ir pan. Aš jau esu išbandžiusi labai daug priemonių, mėgstamiausi produktai, kurios galiu drąsiai rekomenduoti kiekvienam: rugiagėlių hidrolatas, profilaktinis eterinių aliejų mišinys, veido kremas jautriai odai (apie visus šios produktus galima rasti atsiliepimus mano bloge), o šiandien mes su jumis pašnekėsime apie serumą nuo raukšlių. Tas, kas tikisi standartinio serumo bus nepatenkintas produktu, nes tai aliejų mišinys. Sudėtyje tokie vertingi aliejai kaip:migdolų, nakvišų, avokado. Jie pakankamai riebūs, todėl serumą galima naudoti tik vakare, dienai jis bus per riebus, net labai sausai odai. Serumo kvapas malonus, vos jaučiamas, konsistencija - aliejinė. Užtenka kelių lašelių tam, kad pamaitinti visą veidą. Po pusės valandos serumo likučius aš nuvalau servetėle. Dabar apie rezultatą: serumas gerai maitina, švelnina ir vos vos stangrina veido odą, nekemša porų. Didelis produkto pliusas - patogus įpakavimas su pipete. Minusai - vietoje serumo mes turime aliejų, tinka tik sausai odai ir naudojimui vakare. Pliusai - gerai maitina veido odą, patogus įpakavimas, natūrali produkto sudėtis.

Man "Žiedė" serumas labai patiko, rekomenduoju rinktis žiemos veido priežiūrai.

PR sample


SHARE:

2 komentarai

  1. Man irgi tokio labai reiketu. Atejus rudeniui ir pakeitus darba mano oda is riebios tapo tokia sausa, kad net pleiskanoja!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent, aš jau po biški bandau pereiti į riebesnius serumus, aliejus ir kremus. Nors Lietuvoje dar nėra šalta, bet veido odą jau jaučia 'rudenį'.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig