2015 m. lapkričio 3 d., antradienis

BIOVAX Luxurious GOLD šampūnas ir plaukų kaukė su arganų aliejumi ir auksu


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie tobulas plaukų priežiūros priemones sausiems ir pažeistiems plaukams - Biovax Gold plaukų liniją. Aš pirmą savo kaukę Biovax Perl pirkau pati, o šitas gavau testavimui, nes be galo įdomu išbandyti visas linijas, priemonių kvapas fantastiškas, o poveikis labai patiko mano plaukams.

Gamintojo aprašymas:




24 karatų auksas. Vertingojo metalo dalelės, lėtindamos ląstelių senėjimą – saugo Tavo plaukų jaunatviškumą. Grynasis auksas maitina ir šviesina plaukus, juos atjaunina ir atgaivina. Suteikia jiems nepaprastą prabangų švytėjimą ir puikią išvaizdą. Organininis arganų aliejus (dar vadinamas skystuoju Maroko auksu turi ekologinį sertifikatą Ecocert. Šalto pirmojo spaudimo, 100% organinis argano aliejus naudojamas visuose BIOVAX produktuose ) – tai Tolimuosiuose Rytuose paplitusios plaukų priežiūros paslaptis. Jis laikomas vertingiausiu jauninamąjį poveikį turinčio vitamino E šaltiniu. Aliejus saugo plaukus nuo kenksmingo laisvųjų radikalų poveikio ir ultravioletinių spindulių. Turėdamas savybių giliai įsiskverbti į plauko kamieną, aliejus šalina plauko struktūros pažeidimus ir atkuria tinkamą drėgmės lygį. Pasižymi lengvumu, todėl tinka visų tipų plaukams.




BIOVAX Luxurious GOLD plaukų šampūnas 

Naujas intensyvaus atstatomojo poveikio plaukų šampūnas BIOVAX GOLD  - tai unikalus švelnių trenkamųjų medžiagų ir vertingų sudedamųjų dalių – 24 karatų aukso ir organinio arganų aliejaus – junginys.
Vertinga šampūno formulė švelniai plauna plaukus ir juos puoselėja apgaubdama jus tikra prabanga.  
Švelnios it kremas putos ir subtilus kvapas  kasdienį plaukų švaros ritualą paverčia jausmingu malonumu. 
Biovax® Gold šampūnas puoselėja tavo plaukus:  stebuklingos grynojo aukso savybės lepins ir apgaubs prabanga Tavo plaukus – suteiks jiems jaunatvišką, švytinčią išvaizdą ir gražų, pavergiantį žvilgesį.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 9 EUR

Kur pirkti: www.tiesioggrazi.lt

Įpakavimas:



Konsistencija:



Sudėtis:





BIOVAX Luxurious GOLD plaukų kaukė
 
Biovax® Gold – tai intensyvaus poveikio atkuriamosios kaukės sudėtyje esančių vertingų sudedamųjų dalių – 24 karatų aukso ir organinio arganų aliejaus – junginys. Stebuklingos grynojo aukso savybės lepins ir apgaubs prabanga Tavo plaukus – suteiks jiems jaunatvišką, švytinčią išvaizdą ir gražų, pavergiantį žvilgesį.

Poveikis plaukams:
  • intensyvus atkuriamasis ir drėkinamasis;
  • akivaizdus jauninamasis ir gaivinamasis;
  • išskirtinis švytėjimas ir žvilgesys.

Talpa: 125 ml.

Kaina: 8 EUR

Kur pirkti: www.tiesioggrazi.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:



Sudėtis:






Mano nuomonė:

Labiausiai patiko plaukų šampūnas, man kyla tik vienas klausimas, kodėl aš anksčiau nenusipirkau šio stebuklo. Po plaukų plovimo šampūnu, mano plaukai lieka labai švelnūs, šilkiniai ir minkšti. Šampūno kvapas nėra toks stiprus, kaip kaukės, jo konsistencija labai skysta, spalva geltona su auksiniai blizgučiais. Naudojasi nelabai taupiai, man jau liko tik pusė buteliuko, nors kaukės vos ne pilnas įpakavimas. Šampūnas puikiai 'draugauja' su mano kitomis plaukų kaukėmis ir balzamais. Tai tobula priemonė. Plaukų kaukė labai tirštos, sviestinės konsistencijos, kvapas - labai stiprus, damaskinių rožių. Įpakavimas be galo gražus, auksinės spalvos dėžutė,  kaukės spalva geltona, su geltonos spalvos blizgučiais. Biovax kaukės naudojasi labai taupiai, lengvai pasiskirsto ant plaukų. Tačiau šitoje vietoje nereikia laukti momentinio rezultato, aš jau galiu būti silikonų kaukėse matavimo specialiste, nes puikiai žinau, kuo daugiau silikonų, tuo greičiau plaukai tampa šilkiniais. Šitoje kaukėje daugiau plaukus maitinančių ingridientų, negu silikonų. Aš kartais laikau kaukę ant plaukų net valandą, tačiau didelio skirtumo ne pastebėjau. Plaukai po kaukės pamaitinti, tiesūs ir lengvai formuojami. Labai gaila, kad kvapas nelieka ant plaukų, jis tiesiog tobulas. Ar rekomenduoju priemones jums? Taip, jeigu jūsų plaukai labai sausi ir pažeisti, jeigu jūsų plaukų tipas kitoks, rekomenduoju peržiūrėti siūlomą asortimentą, manau tikrai išsirinksite plaukų priežiūros priemones būtent sau.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig