2015 m. lapkričio 14 d., šeštadienis

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick (spalva 060 Marry Berry)





Aš beveik kiekvieną dieną gaunu laiškus su prašymais aprašyti naujus Catrice ir Essence produktus, aš noriu pradėti nuo tų, kuriuos įmanoma nusipirkti parduotuvėje, nes dauguma Catrice ir Essence stendų tušti, nėra nei kosmetikos, nei testerių. Labai norėjau išbandyti parduotuvėje matinės žalios spalvos šešėlį (galvoju ar tinka man, ar padovanoti draugei), bet kur tau, nieko nėra. Bet šiandien man pasisiekė, nusipirkau Catrice antakių pieštuką reikiamo atspalvio ir dar su nuolaida. Bet o šiandien bloge eis kalba apie Catrice skystus lūpų dažus.






Gamintojo aprašymas:






Kaina: 4,19 EUR

Kur pirkti: Eurokos ir Drogas

Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:







Mano spalva:





Rezultatas:






Su makiažu:



Mano nuomonė:

Aš gavau kelis atspalvius testavimui, bet pradėjau nuo ryškiausios spalvos, nes tokios spalvos mano mėgstamiausios. Aš labai mėgstu skystus lūpų dažus, nes jie gerai pigmentuoti ir turi veidrodinį spindesį. Catrice lūpdažis (vadinkime jį taip) turi labai gražų įpakavimą, jis permatomas ir puikiai matosi atspalvis, tačiau neapsigaukite, mano lūpų lakas atrodo kiek tamsesnis buteliuke, negu realybėje. Lūpdažio kvapas vos jaučiamas, saldokas vanilinis. Aplikatorius plokščias, tepti lūpdažį malonu ir lengva. Priemonės konsistencija labai skysta, todėl rekomenduoju naudoti pieštuką. Mano atveju naudojamas permatomas essence lūpų pieštukas, kuris neleidžia lūpų dažui išbėgti už kontūrą. Kitaip vaizdas atrodo labai netvarkingai. Catrice skystų lūpų dažų konsistencija nėra lipni, tačiau ir nesilaiko ant lūpų ilgai, apie valandą, po to lieka tik pigmentas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai patiko spalva, rezultatas ant lūpų, tačiau blizgis laikosi nelabai ilgai, jį reikia pastoviai atnaujinti, plius naudoti lūpų pieštuką.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig