2015 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis

essence pure nude make up - makiažo pagrindas



Dar vienas pasakojimas šiandien jau tikrai ne apie madą, o apie labiausiai patikusį produktą iš Catrice ir Essence siuntos, po essence šešėlių, tai essence naujoji kreminė pudra. Aš labai ilgai galvojau, rašyti atsiliepimą ar ne, nes pravažiavau kelias parduotuves, o pudros tai nėra, tačiau bet kokiu atveju noriu pasidalinti savo nuomone su Jumis, kai tik atsiras, žinosite ir prisiminsite mano įrašą.





ar jau bandėte šį naują makiažo pagrindą? dėl skystos formulės pudra nuostabiai susilieja su oda, suteikdama jausmą lyg esate nepasidažiusi.

Spalvų pasirinkimas:


Talpa: 30 ml.

Kaina: 4,29 EUR

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Sudėtis:



Įpakavimas





Spalva: Pure Beige




Rezultatas:



su Make Up Store biria pudra ir makiažu:





Mano nuomonė:

Nesitikėjau, kad man taip patiks šitas pagrindas. Labai lengva tekstūra, konsistencija - skysta, kvapas - nesakyčiau, kad labai malonus, tačiau mano MAC kosmetika kvepia taip pat (aš vadinu šį kvapą PVA klijų). Ačiū, Dievui,  kvapas labai greitai išgaruoja ir nesijaučia. Noriu pagirti dizainą, labai stilingas buteliukas su pompa, naudoti patogu ir malonu. Mano spalva šviesiausia, tonas - geltonas, tačiau pagrindas idealiai prisitaiko prie veido spalvos, jokio skirtumo tarp veido ir kaktos aš nepastebėjau,  viskas atrodo idealiai. essence makiažo pagrindas labiau tinka normaliai-sausai odai, nes turi lengvą švytėjimo efektą, riebios odos savininkėms tai tikrai nepatiks. maskavimas vidutinis, jeigu reikia didesnio - galima sluoksniuoti. Pudra gerai išlygina veido atspalvį neišryškina porų, tačiau su problemomis paakių zonoje nesusitvarko, tam yra maskavimo priemonė. Mano veidas, naudojant geros kokybės veido priežiūros priemones susitvarkė, todėl drąsiai galiu rinktis lengvus makiažo pagrindus, kurie suteikia veidui švytėjimo, neatrodo kaip kaukė. Nuotraukoje su makiažu ant mano veido biri Make Up Store pudra, kuri dar paryškina 'glow' efektą, būtent todėl veidas atrodo taip gaiviai. Jeigu norite natūralumo ir " nude make up efekto", rekomenduoju šį pudrą, tikrai tobula, vertinant mažą jos kainą.

PR sample







SHARE:

7 komentarai

  1. Anonimiškas2015-11-12 16:43

    Confinement is more viable for a pound loss of muscle to fat quotients every week You ought not abstain from eating any fat There will be fats in even Pro Muscle Fit the most nutritious nourishments Proteins and crabs that you for the most part eat are not high in fat You require these for your body On the off chance that you require a muscle building methodology you.

    http://www.healthybeats.net/pro-muscle-fit.html

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-11-13 02:36

    Labai graziai atrodo veidukas paskutineje foto. Kokia Make Up Store pudra naudojote?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū labai, Make Up store birią pudrą (spalva milk) https://www.facebook.com/MakeUpStoreLTL/photos/a.1504077016489044.1073741828.1504065233156889/1688497004713710/?type=3&theater

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-11-15 01:32

      Apziurejau ta pudryte moters pasaulio parodoje. Tik kaina virs 40 euru buvo uz 14 gramu, kas manau yra jau per daug Lietuvos rinkai kaip uz biria pudra tepama ant pudros :) Gal turite pigesne alternatyva?

      Panaikinti
    3. Kitais atvėjais naudoju MAC, tačiau ten variantas tikrai nėra pigesnis.Ji su švytėjimo efektu http://lithuaniabeauty.blogspot.ru/2015/04/mac-studio-sculp-defining-powder-spalva.html
      Rinkitės geresnės kokybės produktas, tada ir makiažas atrodo geriau, aš esu bandžiusi N pigesnių variantų, tačiau rezultatas nėra toks geras.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-11-13 22:47

    Labai gražus makiažas. O kas buvo naudojama akims ir lupoms?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai: akims buvo naudojama L'oreal paletė
      http://lithuaniabeauty.blogspot.ru/2015/11/loreal-la-palette-nude-beige.html

      Lūpoms
      http://lithuaniabeauty.blogspot.ru/2015/11/mac-lupu-dazai-sweet-ir-lupu-piestukas.html

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig