2015 m. lapkričio 1 d., sekmadienis

Mano rekomendacija: Planeta Organica Dead Sea tonizuojanti druska voniai



Aš tiesiog dievinu vonios procedūras, nieko nėra geriau, nei po sunkios dienos atsipalaiduoti vonioje su gera knyga, vyno taure arba įjungti mėgstamą muziką. Be vonios druskos, bombų, putų, aliejų aš gyventi tiesiog negaliu. Noriu pasidalinti su jumis savo atradimu: Planeta Organica negyvosios jūros druska su rozmarinu. Kvapas tiesiog dieviškas, aš jau nusipirkau keturis įpakavimus, nes visas kitas druskas, kurios buvo prieš, naudoti net nesinori.





Gamintojo aprašymas:




Negyvosios jūros druskos praturtintos vertingais mineralais ir mikroelementais, kurie giliai įsiskverbdami į odą suteikia regeneruojantį, jauninantį bei raminantį poveikį. Negyvosios jūros druska voniai praturtinta sertifikuotais natūraliais komponentais, kurie padeda maksimaliai atsipalaiduoti, pašalina streso ir įtampos pojūtį, suteikia gaivumo, lengvumo ir komforto jausmą. Jūrinis kolagenas atkuria odos stangrumą ir elastingumą, giliai ją drėkina. Natūralus rozmarino ekstraktas padeda pašalinti toksinus, gerina odos išvaizdą ir būklę.
Talpa - 450 ml.
Kaina: 6,70 EUR
Kur pirkti: Eleveita, Eurokos
Gamintojas - Planeta Organica.
Sudėtis: Maris Salt, Silica, Organic Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Soluble Collagen, Parfum, Anthocyanins.
Įpakavimas:






Konsistencija:

Mano nuomonė:

Tobulas rozmarino ir levandos kvapas, puikiai atpalaiduoja, pašalina įtampą ir stresą. Jeigu aš negaliu užmigti, padarau vonią būtent su šią priemonę. Aš jau pasakojau ne vieną kartą, kad Planeta Organica kūno priežiūros priemonės yra tobulos, man jos labai patinka, kaina nėra labai didelė, o sudėtis iš natūralesnių. Aš jau nusipirkau kelis įpakavimus šios druskos, naudojasi druską labai taupiai, ji pakankamai didelė, viduje yra rozmarinų lapų, tikriausiai todėl kvapas gaunasi labai stiprus. Rekomenduoju išbandyti.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig