2015 m. gruodžio 15 d., antradienis

MakeUp Revolution kontūravimo rinkinys (pirmas įspūdis)


Aš labai seniai svajoju apie Anastasia Beverly Hills kontūravimo paletę, tačiau jos kaina tokia aukšta, kad tenka kelis kartus pagalvoti, ar tikrai man reikia visų tų atspalvių, ar tikrai aš juos visus naudosiu? Šnekant apie kreminį kontūravimą, turiu Make Up Store paletę, ten tik du atspalviai (šviesus ir tamsus), daugiau tikrai nereikia, jeigu jus nedirbate kaip makiažo specialistas, tačiau kreminį kontūravimą reikia užfiksuoti su pudra. Aš labai nustebau pamačius Makeup Revolution kontūravimo paletę, nusprendžiau išbandyti ir pagaliau jį mano rankose, šiandien labai trumpai apžvelgsime jos naudingumą ir spalvas, o vėliau darysime makiažą ir pažiūrėsime, ar aplamai paletė verta dėmesio.




MakeUp Revolution Ultra kontūravimo rinkinys tai 8 spalvos, kurie padės Jums sumodeliuoti veidą tiek prie dieninio makiažo, tiek prie vakarinio. Rinkinyje yra 6 pudros skirtos kontūravimui ir 2 spindesio suteikiančios priemonės.

Kaina: 13 EUR










Pirmas įspūdis:

Aš jau seniai žiūriu į Make Up Revolution kosmetiką, ji nėra brangi, tačiau kiek mačiau kitų blogerių atsiliepimus, vieniems patinka, kitoms ne. Aš šešėlių bandyti nenoriu, aš norėjau ką nors įdomesnio. Mano dėmesį patraukė skaistalų ir kontūravimo rinkiniai. Apie kontūravimą mes su jumis pašnekėsime plačiau. Man labai patiko įpakavimas, kokybiškas, juodas, plastikinis, su veidrodžiu. Spalvos tinkamos šviesios odos savininkėms, yra ne tik pudros, bet ir spindesio suteikiančios priemonės. Paletėje yra dvi šviesios (rožinė ir geltona) spalvos, jų pigmentacija nėra stipri. Geltona skinta paakiams, o rožinė šviesioms vietoms paryškinti. Yra dar rožinė pudra su blizgučiais, dvi užkeptos pudros pudros (baltoji ir ruda) labai gerai pigmentuotos, turi daug blizgučių ir gerai perduoda spalvą. Pereiname prie tamsių pudrų, atidarius paletę aš pagalvojau, kad tinkamas naudoti tik vidurinis šaltas rudas atspalvis, pasirodo šiltesnės dvi rudos spalvos yra gali būti naudojamos, tačiau jas reikia gerai ištušuoti. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kaip už tokią pinigų sumą, nuostabi paletė, spalvos gražios ir tinkamos naudoti, pigmentacija gera (aš nesakysiu, kad stipri, nes šviesios pudros kiek silpnokos), tamsios pudros tobulos, ypač šaltai rudas atspalvis. Tokią paletė naudoti patogu, nes visi atspalviai yra vienoje vietoje, aš būtinai jums parodysiu rezultatą su makiažu, o kol kas tiek, mano pirmasis įspūdis tikrai teigiamas.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig