2016 m. sausio 12 d., antradienis

GHD Total Volume Foam apimties suteikiančios putos


Man labai dažnai supratimas ir suvokimas kam reikalinga priemonė ateina tik pradėjus ją testuoti. Patikėkite, anksčiau net negalėjau pagalvoti, kad kada nors rašysiu apie priemones plaukų apimčiai. Kodėl? Nes aš šventai tikėjau, kad man tokios priemonės netinka, aš nenoriu apimties, man reikia tiesių, lygių ir gražių plaukų. Tačiau dabar atėjo suvokimas, kad šaknis darant garbanas reikia pakelti, o tam reikia tinkamos priemones. Šiandien apie mano mėgstamiausią iš GHD pašnekėsime plačiau.

Gamintojo aprašymas:


GHD Total Volume Foam yra visų tipų plaukams skirtos plaukų modeliavimo putos, suteikiančios plaukams daugiau apimties ir švelnumo. Putos sukurtos pagal specialią GHD apsauginę sistemą nuo karščio. GHD Total Volume Foam putos labiausiai tinka siekiant plaukams suteikti daugiau apimties, pakelti juos nuo šaknų bei suteikti tankumo ploniems plaukams. 

Naudojimas. Paspauskite plaukų putų buteliuko antgalį 2-4 kartus (priklausomai nuo plaukų ilgio bei storio) ir turimą priemonės kiekį paskirstykite po drėgnus plaukus, tuomet išdžiovinkite. Kad plaukai atrodytų ir jaustųsi tankesni, paskirstykite putas po sausus plaukus ir tuomet džiovinkite.

Patarimas. Jie įmanoma geriau nuspauskite vandenį nuo šlapių plaukų prieš naudojant putas – per drėgni plaukai atskies plaukų putas, taip sumažindami jų efektyvumą.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 34 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Sudėtis:


Įpakavimas:







Konsistencija:





Rezultatas:

Naudojamos priemonės:



GHD apimties suteikiančios putos
GHD plaukų lakas
GHD serumas, kuris suglotnina plaukus ir suteikia mano garbanoms formos ir blizgesio



Mano nuomonė:

Perskaičius aprašymą, aš supratau, kad priemonė skirta pakelti plaukus nuo šaknų, vat ko man labiausiai reikia, plius suteikia apimties mano garbanoms ir apsaugos  jo karščio. Kaip rezultatas - plaukų vizualiai daugiau, o tai super efektas. Nereikia pamiršti, kad GHD priemonės skirtos profesionalams, būtent todėl norimas rezultatas gaunasi visada, svarbu tik daryti tai, kas parašyta aprašyme. Taip pat negaliu nepasakyti apie labai gražų įpakavimą ir nuostabų kvapą. Visos GHD plaukų formavimo priemonės turi vienodą kvapą, jis gana stiprus, aš jį plaukuose jaučiu dar ilgai, tačiau jis man patinka. 
GHD asortimente yra ir purškiklis ir putos, aš turiu abi priemones, tačiau jos kiek skirtingos. Šiandien mes aptarsime putas, o kitą kartą pašnekėsime apie purškiklį, bei aptarsime skirtumus. 
Šnekant apie putas, jos labai švelnios ir nelipnios konsistencijos, kodėl aš nenaudojau anksčiau tokių priemonių? Nes pirkdavau paprastoje parduotuvėje, paprasčiausias putas apimčiai, rezultatas buvo tragiškai - plaukai buvo sulipę, atsirasdavo nevaldoma apimtis (plaukai buvo šiurkštūs) - tikriausiai pasirinkdavau netinkamos fiksacijos priemones, o dar baisiau - galvos odos niežulys ir sausi galiukai. Nieko panašaus nėra su GHD putomis, jos nesulipina plaukų, aš naudoju apvalų GHD natūralių šerelių šukas, būtent taip džiovinu plaukus tam, kad pakelti juos nuo šaknų. Priklausomai nuo šepečio diametro gaunama apimtis. Kuo didesnis šepetys - tuo daugiau apimties. Patikėsite, tačiau nežinojau. Aš galvojau kad ilgesniems plaukams reikia didesnio šepečio, o pasirodo viskas visiškai kitaip. Todėl pasakau tai jums, gal jus irgi nežinote ;-) Dažniausiai man reikia apimties darant garbanas, todėl aš naudoju putas. Jos suteikia mano garbanoms daugiau apimties ne tik prie šaknų, bet ir vizualiai atrodo daugiau plaukų. Efektas išsilaiko gana ilgai, net kitą dieną jaučiasi puresnių plaukų efektas. manau GHD putos patiks toms, kas vertina apimtį ir geros kokybės plaukų priežiūros priemones. Rekomenduoju, man labai patinka efektas.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig