2016 m. sausio 6 d., trečiadienis

Lush masažinė plytelė Yes Yes Yes


Labas rytas, mano brangieji, tikiuosi nesušalote. Šiandien perskaičiau, kad nuo rytojaus bus jau kiek šilčiau, todėl pakentėti liko visai nedaug. Niekam ne paslaptis, kad aš gaunu labai daug Lush kosmetikos testavimui, bet man taip patinka produktai, kad net pati nusiperku ką nors. Tik sužinojus apie Lush išpardavimą, gruodžio 31 dieną skubėjau į parduotuvę, nes vis pergyvenau, kad viską jau išpirko. Gavau daugiau, nei norėjau. Aš galvojau kad nuolaidos bus tik Kalėdinei kolekcijai, o pasirodo ir daugeliui iš asortimento išimamų prekių. Taip mano rankose atsidūrė ši masažinė plytelė. 





Įpakavimas:




Sudėtis:

Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao) Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum parkii) ,  Organic Almond Oil (Prunus dulcis) ,  Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum) ,  Ylang Ylang Oil (Cananga odorata) ,  Rose Absolute (Rosa damascena) ,  Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia) ,  Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill) ,  Benzyl Alcohol *Geraniol ,  *Benzyl Benzoate ,  *Citronellol ,  *Limonene *Linalool ,  Fragrance . *Occurs naturally in essential oils

Kaina: apie 4 EUR su 50% nuolaida

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush, Vilniuje



Mano nuomonė:

Nežinau kodėl, tačiau Lush parduotuvėje aš pastoviai ieškau panašių kvapų. Gal aš jau pripratau prie to, kad dušo želė ir kūno kremas turi turėti nors kiek panašius kvapus, tačiau Lush nuo tokio didelio asortimento aš pasimetu. Pradžioje aš pamačiau Flying Fox dušo želę, o šitos masažinės plytelės kvapas man pasirodė labai artimas, būtent todėl ir nusipirkau kartu. Taip, taip, aš dar norėjau išbandyti paprastą masažinę plytelę, nes su blizgučiais man labai patiko, ji labai minkšta, gerai perduoda ir kvapą ir blizgučius. Atėjus namo perskaičiau aprašymus internete, kad sudėtyje yra jazminų absoliutas, vat kur panašumas. Dar vienas panašumas - afrodiziakas. 
Šnekant apie plytelė, negaliu pasakyti kad aš visiškai patenkinta rezultatu. Lush masažinės plytelės, tai natūralios sudėties produktas, iš sudėties matome, kad plytelė pagaminta iš ekologiškos kakavos,  migdolų,  ylang yplang'o aliejų. Nuostabų kvapą plytelei suteikia rožių ir jazminų absoliutas, vanilė, bei santalo aliejus. Masažinė plytelė pakankamai kietos konsistencijos, aš radau optimalų naudojimo būdą: po vonios procedūrų ant dar vos šlapio kūno. Kaip aš sakiau, priemonės konsistencija nėra riebi, plytelė gerai maitina, tačiau neriebina, o tai labai didelis pliusas. Tačiau kai masažuoji kūną, ji labai sunkiai pasiduoda, kūnas turi būti labai gerai įkaitęs po vonios, kitaip rezultato nebus. Būtent tai man ir nelabai patiko, norėtųsi minkštesnės konsistencijos. Kūnas po naudojimo labai švelnus, minkštas lyg aksomas. Po pirmo naudojimo net pati nustebau, rezultatas man patiko labiau nei po Sympathy for the skin kūno kremo, kuris man labai patinka.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man labai patiko naudoti YES masažinę plytelę su Lush Flying Fox dušo žele, jeigu priemonės dar yra parduotuvėje, rekomenduoju išbandyti, juk už tokią kainą neįmanoma nepirkti.

PS. Užmiršau pasakyti, kad tokias priemones labai patogu pasiimti su savimi, pas mane jau visas komplektas: kietas šampūnas, jau nupirktas ir balzamas, dabar jau ir masažinė plytelė. Užima minimaliai vietos, tačiau poveikis tikrai nuostabus.



SHARE:

2 komentarai

  1. Sveiki Aliona! As jau ,,pakibau" ant Jusu irasu, kiekviena diena skaitau ir zaviuosi Jumis, kaip Jus viska spejat?? ;DD O jei kalbant apie kietus kuno kremus, tai noriu pasakyti, kad ju yra trupuciuka riebesniu, juose ideta daugiau taukmedzio sviesto, todel jie greiciau tirpsta ir lengviau tepasi :)) O Jusu isigytoje plyteleje yra daugiau kakavos sviesto, jis is esmes yra kietesnis, todel ne taip greitais tirpsta :) P.s ju sudetyje nera vandens, kas puikiai tinka naudojimui tokiomis saltomis dienomis kaip siandien :)) Geros ir siltos Jums dienos, Aliona! :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, galite man drąsiai rašyti Tu, taip bus lengviau ir paprasčiau. Ačiū labai, blogo rašymas - mano pagrindinis užsiėmimas, todėl pusė dienos rašau. Vat kodėl ji tokia kieta, dabar suprtaua, bet kvapas tiesiog pasakiškas, labai patiko. O kurį yra minkštesnė iš Lush siūlomų?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig