2016 m. sausio 27 d., trečiadienis

MAC Frost Lipstick (spalva A sprinkle of magic)


Mane labai spaudžia laikas, todėl stengiuosi pabaigri rašyti atsiliepimus apie MAC produktus. Kodėl laikas spaudžia? Viskas labai paprasta, nes kiekvieno mėnesio pirmą dieną atkeliauja naujos kolekcijos. Aš kategoriškai nemėgstu rašyti atsiliepimus panaudojus produktą kelis kartus, nors tai tik dar vienas MAC lūpų dažas, tačiau Frost lūpų dažų dar nebuvo mano kolekcijoje. Mano turimo lūpdažio atspalvis labai gražus, persikinis su ausksinės spalvos blizgučiais.




Talpa: 3 gr.

Kaina: 20 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis, Vilnius, parduotuvė Douglas

Įpakavimas:







Spalva:











Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš labai dažnai gaunu laiškus apie tai, kad mano veido spalva atrodo labai gražiai, tai tiesiog geros kreminės pudros triukas. Šį kartą aš testuoju LaMav mineralinę pudrą, kuri visiškai netinka, butent todėl ir bendras vaizdas man nelabai patinka. Bet neišbandysi, nesužinosi. Nėra įprastos gaivos, su tamsiu ir netinkamai pudriniu veido tonu,  mano veidas atrodo tragiškai, bet dabar apie lūpų dažus, sekantis įrašas bus apie mineralinę pudrą. Todėl kol kas žiūrime tik į lūpas. Jeigu reikėtų įvertinti lūpų dažus balais, aš duočiau 10 už tobulą spalvą ir tik 6 už savybes. Lūpų dažų tekstūra pakankamai minkšta, dažosi lengvai, turi saldoką vanilės kavapą, tačiau nudažyti lūpas lygiai nesigauna niekaip, lūpų dažai subėga į lūpų raukšleles, o dažai išbėga net pro MAC pieštuką. Matyt jų konsistencija per daug kreminė, kas per daug, tai yra negerai. Šios lūpų dažus galima naudoti kaip balzamą, tepti labai plonu sluoksniu, spalvos intensyvumas ant lūpų bus mažesnis, tačiau lūpų dažas lieka vietoje. 
Tačiau spalva tiesiog tobula, persikinė, su auksinės spalvos blizgučiais, tinka bet kokio tipo veidui, jeigu dar kokybė būtų kitokie, būtų super.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig