2016 m. sausio 12 d., antradienis

Maybelline galinį efektą suteikiantis viršutinis nagų lako sluoksnis


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien pradėsime pasakojimą dar nuo vienos Maybelline naujienos - Super Stay plumping top coat (nagų lako viršutinis sluoksnis). Aš lakuoju nagus labai dažnai, todėl iš karto perėjau prie testavimo.




Gamintojo aprašymas:



Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Kaip be būtų, tačiau Maybelline moka nustebinti savo naujienomis. Atrodo nieko naujo, paprastas viršutinis nagų lako sluoksnis, kuris suteikia gelinio lakavimo efektą, tokių rinkoje N+1, tačiau atidarome buteliuką ir matome teptuką. Patikėkite, tokių aš dar nesu mačiusi. Teptukas plokščias, lenktas ir primina nagų lako formą, taip lakuoti nagus patogu. Aš jau išbandžiau teptuką įvairiais būdais, jis patogus, leidžia tiksliai nulakuoti nagus prie pat odelės.
 Dabar apie savybes, aš turiu nemažai Maybelline nagų lakų, tačiau man vis dėl to labiau patinka L'oreal nagų lakai ir tobulas nagų pagrindas, naudojant tas priemones su šitą, gaunasi tiesiog tobulas rezultatas. Nagai labai gražiai spindi, lygūs ir manikiūras išsilaiko ilgiau. Pas mane tamsiai bordo spalvos nagų lakas iš L'oreal su šiomis priemonėmis - apie savaitę. To dar niekada nebuvo, todėl stebiuosi, kad lako liko vos pusė buteliuko. Rekomenduoju, man naujiena labai patiko.


PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig