2016 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

MAYBELLINE NEW YORK Master Ink, skystas akių apvadas


Aš pastoviai sakau, kad mano rankos auga ne iš tos vietos. Na kaip grožio blogerė gali nemokėti lygiai pravesti akių linijos? Niekaip nesuprantu, bet nemoku. Atrodo taip viskas paprasta, peržiūrėjau N - filmukų kaip tai padaryti. Pasakysiu dar daugiau, galiu pravesti tobulą liniją bet kam kitam - mamai, draugei, bet sau negaliu. Mačiau kaip su akių apvadu gali modeliuoti akis, prailginti, padidinti. Kur tau, šiai dienai moku tik pravesti ploną liniją, šiandien tai ir bandysiu parodyti Jums. O mano pagalbininku taps naujas akių pavedimas iš Maybelline Master Ink, juodos matinės spalvos.



Gamintojo aprašymas:

Su naujuoju akių apvadu MAYBELLINE NEW YORK  Master Ink sukursite įspūdingą akių makiažą. Dėl specialios formulės šis apvadas suteikia intensyvią spalvą, nesitepa ir ilgai išlieka. Išskirtinis apvado aplikatorius leis sukurti madingiausią įvaizdį. Rezultatas: ryškios ir viliojančios akys vos vienu prisilietimu!

Kaina: 8, 50 EUR

Įpakavimas:












Spalva:



Rezultatas:






Mano nuomonė:

Po mano įvado ir nuotraukų jus man dabar pasakysite, kad viskas gavosi gerai. Tačiau aš pati matau, kad kai kur nelygiai, kai kur ne taip, kaip norėtųsi. Žodžiu, yra ką tobulinti, bet rezultatu aš likau patenkinta. Man be galo patiko matinė spalva, patiko plonas aplikatorius, kuris leidžia nubrėžti bet kokią liniją, nuo labai plonos iki storos. Priemonės konsistencija skystoka, tai labiau pliusas, nei minusas, tačiau apvadas gali pabėgti, todėl labai arti akies brėžti nerekomenduoju. Iki galo išdžiuvusi priemonė tampa matinė, laikosi gerai, nusivalo su vandeniui atspariu makiažo valikliu. 
Ką aš noriu pasakyti, tai vienas iš geriausių išbandytų akių apvadų, net tokios nemokšos kaip aš gali pravesti sąlyginiai lygią liniją.

O pabaigai keli patarimai: nelygumus gali paslėpti storiai užteptas blakstienų tušo sluoksnis (išbandžiau, tikrai veikia, tada akių pavedimas ne taip krenta į akis), jeigu neišėjo pravesti linijos arti blakstienų ir vizualiai matosi oda, reikia tepti juodos spalvos akių pieštuku, nes liniją turi būti vientisa, kitų atvejų akių makiažas atrodo tragiškai. O visą kitą tik praktika, kaip sakoma, viskas mūsų rankose.



PR sample



SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig