2016 m. sausio 30 d., šeštadienis

PUPA Cover Cream Concealer Maskuojamoji priemonė



Kiek aš save prisiminu, aš vis kovoju su išsiplėtusiomis poromis ir veido raudoniu. Jeigu poras paslėpti lengviau, pasirinkus tinkamą bazę ar makiažo pagrindą, tai su raudoniu kovoti žymiai sunkiau. Aš jau pasakojau, kad dažnai naudoju PUPA žalios spalvos makiažo bazę, bet tai ne kiekvienai dienai, nes sudėtyje yra silikonas. Ką daryti tokiais atvejais, kai užpuolė spuogai, arba reikia paslėpti slogos žymes? Man padeda žalios spalvos PUPA maskuojama priemone.






Gamintojo aprašymas:




Maskuoja ir paslepia tamsius ratilus po akimis ir kitokius odos nelygumus, kad oda atrodytų natūraliai lygi ir graži. Ypatingos tekstūros priemone galėsite reguliuoti maskavimo lygį nuo lengvo iki stipraus. Didelis pigmentų kiekis sukuria tobulą spalvą. Vitaminas E yra puikus antioksidantas, vitaminas C sustiprina odos elastingumą. Išskirtinė pakuotė su itin švelniu ir tiksliu aplikatoriumi. Galima pasirinkti iš keturių spalvų – 004 spalva specialiai sukurta maskuoti mėlynumus po akimis. Naudojimas: tepkite ant nelygumų, tamsių ratilų, aplink lūpų kontūrą ar nosies šonuose. Švelniai įtapšnokite pirštų galiukais. Naudodami PUPA teptuką skystajai pudrai pasieksite nepriekaištingą rezultatą. Dermatologų patikrinta. Maža alerginės reakcijos tikimybė.

Kaina: 13 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Atspalviai:







Mano turima spalva ir įpakavimas:







Mano nuomonė:

Nežinau kodėl, bet dauguma iš mūsų tiesiog bijo spalvotų maskuojamų priemonių ir makiažo pagrindų: žalių, violetinių ir oranžinių. Man atrodo, mes neturime pakankamai žinių ir praktikos tam, kad teisingai naudoti tokias priemones. Aš žalios spalvos maskavimo priemonę naudoju spuogams ir raudoniui prie nosies užmaskuoti. Žandams man pilnai užtenka žalios spalvos pagrindo, bet yra vietų, kur raudona spalva ypatingai intensyvi, jai paslėpti reikia didesnę pigmentaciją turinčios priemonės. Būtent tokia gavau testavimui iš PUPA. Žalia spalva nėra šalta, spalvos pagrindas turi ir šiltų ir šaltų pigmentų. Tai pliusas, nes šalti pigmentai maskuoja raudonį, o šilti neleidžia visiškai išbalinti veido odos. Dar vienas pliusas - konsistencija, labai lengva, nesubėga į poras ir raukšleles. Žalios spalvos intensyvumą galima reguliuoti, teisingai ištušavus priemonę, žalios spalvos ant veido tikrai negausite.
Rekomenduoju išbandyti, tobulas spuogams ir raudoniui maskuoti.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig