2016 m. sausio 5 d., antradienis

Mek Up Factory Skaistalai (spalva 35 LIGHT COFFEE) veido kontūravimui




Šiandien dar noriu su Jumis labai trumpai pašnekėti apie veido kontūravimą ir nuostabius matinius Make Up Factory skaistalus. Ir tegul visi aplinkui sako, kad kontūravimas jau nemadingas, kad reikia mažiau laiko skirti būtent tam žingsniui, instagram ir youtube filmai rodo ką kitą. Veido kontūravimas - tai topų topas, tačiau kaip atrasti tam tinkamą priemonę? Aš rekomenduoju 35 LIGHT COFFEE.






Natūralus, matinis, gaivus jūsų skruostų atspalvis. Puikiai tinka veido bruožams pabrėžti ar pakuoreguoti. Puikus rezultatas, atrodo gražiai ir natūraliai net ir nuotraukoje. Švelni, minkšta tekstūra. Be parabenų. Dermatologų patikrinta.


Kaina: 16, 50 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Pasirinkimas parduotuvėje:





Mano spalva:









Rezultatas:

tik kreminė pudra:




Su Make Up Factory kontūravimo priemone






Su makiažu:



Mano nuomonė:

Labai daug daug žmonių man sako, kad mano skruostai tiesiog tobuli. Kokie skruostai? Aš beveik neturiu tos skruostų linijos, tačiau puikiai išmokau ją nupiešti su bronzine pudra arba kontūravimo priemone. Kokia paslaptis? Tinkamai parinktas atspalvis. Make Up factory matinių skaistalų atspalvis man be galo patinka, pirmą kartą po naudojimo aš vis žiūrėjau į veidrodį ir negalėjau patikėti, kad spalva gali tikti taip idealiai. Tai tobulas, matinis rudas atspalvis, be blizgučių, shimerio ir oranžinio pagrindo. Man žinomi panašus atspalviai: Mac Harmony (kuris kainuoja žymiai brangiau) ir Dolce and Gabbana Tan, kuris Lietuvoje neparduodamas. NYX - turi daugiau pilkumo, todėl gali tikti ne visiems, pati bandžiau, galiu pasakyti, kad priklausomai nuo apšvietimo -atspalvis tampa dar pilkesnis, todėl veidas atrodo lyg su pasenusia mėlyne. 
Make Up Factory skaistalai labai pigmentuoti, todėl labai svarbu nepadauginti. Net naudojant kreminį kontūravimo variantą, aš vistiek paryškinu skruostų liniją su šiais skaistalais (pavadinkime juos taip, nors realiai tai priemonė veido kontūravimui).  Pirmos nuotraukos - lengvas kontūravimas, kuris tinka kiekvienai dienai arba Nude makiažui, o paskutinė nuotrauka - tai jau pakankamai ryškus vakarinis veido kontūravimas. Du variantai - viena priemonė.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, vakar parduotuvėje išbandžiau likusius matinius Make Up Factory skaistalus, man labai patiko, ypač šalta rožinė spalva (na kur dar tokią rasi) ir  prigesintas rožinis atspalvis (tokios spalvos mano mėgstamiausios, jau matau šį atspalvį ant mano skruostų su bordo spalvos lūpų dažais). Spalvos nėra labai ryškios, todėl drąsiai gali tikti tiek vakariam, tiek dieniniam makiažui.


PR sample



SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2016-01-16 17:12

    "Ir tegul visi aplinkui sako, kad kontūravimas jau nemadingas, kad reikia mažiau laiko skirti būtent tam žingsniui, instagram ir youtube filmai rodo ką kitą. Veido kontūravimas - tai topų topas" :D seniai nebe topas, dabar i mada ateina strobingas, bet Lietuva pasieks matyt po keleriu metu. O daugelis instagram'eriu ir youtub'eriu sunkiai serga Kardasian'izmu ir naiviai tiki kad tai madinga.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig