2016 m. vasario 1 d., pirmadienis

MAC Foiled shadow akių šešėliai Fairy Land


Šiandien buvau parduotuvėje, naujos kolekcijos dar neatkeliavo, isškyrus MAC Viva Glam, senos dar vietoje, todėl skubu pabaigti atsiliepimą apie paskutinį sausio mėnesio kolekcijos produktą - akių šešėlius. Mano spalva - baltas auksas, Fairy Land.







Kaina: 24 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropilis, Vilniuje

Įpakavimas:





Spalva:










Rezultatas:




Mano nuomonė:

Aš tikriausiai noriu pradėti nuo to, kad MAC limituoto leidimo šešėliai išskirtiniai, jie nėra matiniai, dažniausiai jie blizgūs ir pakankamai pigmentuoti, jeigu žinoti kaip naudoti. Aš prisiminu savo pirmuosius MAC šešėlius, kurie visiškai nenorėjo perduoti atspalvio. Čia jau veikia MAC kompleksiškumo dėsnis. Tam, kad naudoti tokio tipo šešėlius būtinas MAC 

Prep + Prime makiažo fiksavimo purkštuvs. Nuotraukoje, kur parodytas šešėlio atspalvis naudojamas 

būtent jis.
Šiandien aš nespėjau padaryti išskirtinio makiažo, mano tikslas buvo parodyti spalvą, būtent taip aš atrodo kiekvieną dieną. Kai aš pamačiau šiuos šešėlius, supratau, kad juos galima naudoti kaip spindėsio suteikiančią priemonę, tik blizgučiai kiek per dideli. Nuotraukose MAC akių šešėliai ne tik ant akių, bet ir paryškinti skruostai. Ar man patiko šie šešėliai? Tikrai taip, bet reikia žinoti kaip juos naudoti.

PS. Rytoj jau bus naujos MAC kolekcijos, todėl susimatome prie MAC stendo.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig