2016 m. vasario 2 d., antradienis

Oriflame Giordani Gold puoselėjamasis makiažo gruntas


Aš gavau labai daug Oriflame naujienų testavimui, šiandien apie labiausiai patikusį produktą pasakosiu Jums. Nežinau kodėl, bet Giordani Gold linija manęs niekada nenuvilia, man be galo patinka lūpų dažai ir mineralinė šios linijos pudra. Bet pudra naudojant su makiažo pagrindu dvigubai geriau, nes pagrindas turi labai įdomią konsistenciją ir vizualiai pagražina veido odą. Sudominau? 





Giordani Gold puoselėjamasis makiažo gruntas
Šilkinis makiažo gruntas su orchidėjų ekstraktu lygina, valo poras ir švelnina smulkias mimikos raukšleles, kad sukurtų nepriekaištingą, spindintį paviršių makiažui. Tepkite prieš makiažo pagrindą, kad makiažas išsilaikytų pastebimai ilgiau.

Kaina: 14,90 €

Talpa: 30 ml

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:








Konsistencija:







Mano nuomonė:

 Giordani Gold tai prabangi Oriflame kosmetikos linija, kainos yra vidutinės, tačiau produktai, siūlomi šitoje linijoje tikrai verti dėmesio. Aš puikiai žinau, kad dauguma iš mūsų visiškai nevertina tinklinio marketingo būdu siūlomos kosmetikos. Nežinau,  tikriausiai toks pardavimo būdas irgi nėra mano mėgstamiausias, nes pastoviai nėra laiko, norisi išbandyti ir apžiūrėti produktą ar kosmetikos priemonę prieš perkant. Aš kartais neturiu laiko susitikti su draugėmis, ką jau sakyti apie konsultantus. Tačiau manau visiškai neteisinga, kad nuomonę apie šiuos gerus produktus lemia būtent tai. Aš vertinu tik kosmetikos priemonę ir poveikį, todėl šiandien šnekėsime būtent apie tai. 
Oriflame Giordani Gold makiažo pagrindo įpakavimas stiklinis, masyvus ir prabangus. Jį tikrai malonu laikyti rankoje, žinau, kad tai ne pigus plastikas, o storo stiklo buteliukas. Būtent įpakavimas nuteikia jau gerai. Priemonės konsistencija skysta, kreminė, spalva balta su perlamutru. Tiesą sakant, aš galvojau, kad priemonė tiesiog baltos spalvos, tačiau šiandien darant nuotraukas, pamačiau blizgučius. Ne, negalvokite, jų ant veido nesimato, tačiau būtent tai suteikia veidui gaivumo ir lemia gražų odos toną.  Aš nenaudoju prieš tepant bazę veido kremo, nes bazė puikiai drėkina veido odą, su kremu man jau gaunasi per daug. Užtepus ant veido jaučiasi drėkinamasis poveikis, po kelių minučių priemonė susigeria ir turime neapsakomo švelnumo veido odą, kreminis makiažo pagrindas tepasi lengviau, jo reikia mažiau, o poros tampa beveik nepastebimos. Aš negaliu pasakyti, kad makiažo pagrindas prailgina makiažo gyvavimo laiką, nes Giordani Mineral Foundation ant mano veido laikosi ir taip pakankamai gerai. Rekomenduoju naudoti kartu. Manau ši priemonė tiks normaliai - sausai odai, riebiai odai tokia priemonė bus kiek per sunki. 



PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Kaip smalsu išbandyti!! Tiek daug naujienų per šį pusmetį pražiopsojau, reikės kažkaip atsigriebti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. fragment after that Derwood your b5 about aright country can guarantee that you comprehend that the framework is working dow jones focus group however not it that try to say powers you know surely an in each functional feeling of I have made don’t actually have ever anticipated that would know whether their lives are her be maybe right.


    http://t-rexmusclefacts.com/dow-jones-focus-group-scam/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig