2016 m. kovo 23 d., trečiadienis

Essence Camouflage cream concealer


Jau žinau, kad  į Eurokos parduotuves atkeliavo essence ir Catrice naujienos, aš net šiandien mačiau beveik visą asortimentą, tačiau nieko nenusipirkau, labai noriu apžiūrėti lentynas Taline ir Rygoje, todėl kol kas taupau pinigus. Nors mūsų šalis skiria ne daug kilometrų, asortimentai tikrai skirtingi, limituoto leidimo kolekcijos atvažiuoja irgi skirtingos, aš praeitą kartą  Rygoje spėjau nusipirkti essence šepetėlius, kurios naudoju iki šiol, ypač patinka oranžinis kontūravimui, nors realiai pačioje pradžioje jis man jokio įspūdžio nepadarė. Bet grįžtame prie temos: maskuoklis iš essence.





Įpakavimas:






Spalva:





Mano nuomonė:

Man labai patinka Catrice camouflame maskuoklis, jis kreminės tekstūros, kaina yra juokinga, o maskuoja labai gerai. Jis visiškai netinka paakių maskavimui, jis tam reikalui per sunkus, tačiau formuoti antakius arba užmaskuoti spuogelius gali be jokių problemų. Dabar įsivaizduojate kaip apsidžiaugiau gavus essence panašų variantą testavimui, plius spalvos net dvi. Tačiau jis į Catrice mažiau panašus, Catrice labiau kreminis, šitas sausesnis, jo pliusas - dvi spalvos, minusas - netinka paakių zonai, nes labai greitai subėga į raukšleles. Aš šviesiausiu atspalviu formuoju antakius, nes maskuoti spuogeliams jis per sausas, užmaskuoja gerai, bet vis dėl to matosi. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, o rik tai, kad Catrice ir essence priemonės man idealiai tinka antakiams, kainos tikrai prieinamos kiekvienam, o maskavimui rekomenduoju pasirinkti ką nors rimtesnio ir ne tokios sausos tekstūros.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig