2016 m. kovo 6 d., sekmadienis

GHD Final Fix Hairspray plaukų lakas


Pagaliau turint kirpčius vis galvoju, su kirpčiais be kirpčių. Nežinau kodėl, bet man atrodo fotografuojant makiažus geriau be kipčių, taip makiažas matosi geriau. Tačiau ką daryti su trumpais plaukais, kurie stovi į skirtingas puses, bandau juos tramdyti su GHD plaukų laku, kurio fiksavimo efektas yra stipresnis, negu Wella Professional.






GHD Final Fix Hairspray plaukų lakas yra šukuosenos užbaigimui skirta plaukų modeliavimo priemonė. Šis plaukų lakas suteiks išskirtinumo Jūsų susikurtam stiliui, susikurta šukuosena tvirtai laikysis ir išliks glotni visą vakarą. Plaukų lakas yra mažos talpos, todėl neužima daug vietos ir puikiai tinka kelionių metu. GHD Final Fix Hairspray plaukų lakas yra atsparus drėgmei, todėl puikiai tinka tiek karštą vasaros dieną, tiek susiruošus į audringą vakarėlį.

Naudojimas. Plaukų laku apipurkškite suformuotą šukuoseną arba užpurkškite jo tiesiai ant plaukų šepečio ir iššukuokite plaukus.

Talpa: 75 ml.

Kaina: 14 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt 

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

GHD plaukų lakas idealiai laiko šukuoseną, o svarbiausiai, nepalieka šalmo ant galvos, bet kokiu momentu šukuosena galima drąsiai iššukuoti be didelių pastangų ir išrautų plaukų. Dar vienas labai didelis šio plaukų lako pliusas - jis yra skirtas profesionalams, todėl jo reikia visai nedaug, naudojasi labai taupiai, bet kaina nėra labai draugiška ir prieinama kiekvienam. Reikia suprasti, kad GHD kaip Chanel plaukų rinkoje, jeigu reikia geriausio, tenka sumokėti ir sumokėti nemažai. Iš kitos pusės, už kokybę mokėti verta, o visos mano išbandytos GHD plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonės tiesiog tobulos. Ir paskutinis šio lako pliusas - jis nesausina ir taip mano labai sausų ir pažeistų plaukų, todėl šitam produktui sakau taip ir būtinai nusipirksiu pilną buteliuką naudojimui namuose, o šitas mini įpakavimas tobulas kelionėms. Apskaičiavus išlaidas, supratau, kad didesnį įpakavimą pirkti verta.




PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig