2016 m. kovo 28 d., pirmadienis

SKINCODE ESSENTIALS REGENERATING NIGHT CREAM Naktinis veido kremas


Labas vakaras, mano brangieji, aš negalėjau patikėti, net nesu pasakojus jums apie šį nuostabų Skincode naktinį veido kremą, kuris atstoto mūsų veido odą kol mes miegame. Šiandien taisome padėtį, kviečiu skaityti mano atsiliepimą.



Gamintojo aprašymas:



Kol miegate, kremas padeda odai atgauti gyvybines jėgas. Kompleksas „CM-Glucan“, pantenolis ir ryžių ekstraktas sustiprina odos regeneracijos procesą, maitina ją. Pagerina odos elastingumą ir stangrumą, sumažina smulkias raukšleles ir nelygumus.

Sudėtis:

Aqua, Carpylic/Capric Triglyceride, C12-20 Acid PEG-8 Esters, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-8, Dimethicone, Cetyl Alochol, Panthenol, Potassium Cetyl Phosphate, Caprylyl Glycol, Oryza Sativa (Rice) Starch, Carbomer, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Sodium Caprboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Polyacrylate, Pentadecalactone, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 35 Eur

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas (mano mini įpakavimas):








Konsistencija:





Mano nuomonė:

Visi puikiai žinome, kad naktinio kremo naudojimas yra būtinas, būtent naktinis kremas miego metu atstato veido odą, suteikia energijos ir stangrumo. Skincode naktinis kremas skirtas tiems, kas tikisi daugiau už prieinamą kainą. Ne, kaina nėra mass market, tačiau būkime atvirais, kokybė yra Šveicariška, galima tikėtis žadamo rezultato. Aš niekada nevertinu kremo sudėties, man rūpi tik rezultatas, o rezultatas ir ryto ant akių, kitaip tariant, ant veido. Kremo konsistencija yra yra pakankamai tiršta, tačiau kremas susigeria greitai, nepalieka riebaus sluoksnio, turi malonų vos jaučiamą kvapą ir nedirgina veido odos. Kodėl jis man taip patiko? Nes veido poros tampa mažesnės, o veido oda pamaitinta, tačiau išlaikomas balansas ir veidas nėra riebus. Man labai dažnai būna, kad panaudojus riebesnės konsistencijos naktinius kremus pašalinio poveikio nesijaučia, tačiau makiažas dienos metų nubėga nuo veido komsišku greičiu, tačiau pagaliau aš supratau, netinka naktinis kremas, nes dieninis ir kreminė pudra ekperemento metu lieka ta pati, su Skincode to nėra, jis puikiai maitina, tačiau neriebina veido. Iš ryto veidas lygesnis, poros vizualiai atrodo mažesnės, veido oda atrodo pailsėjusi ir gaivi.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig