2016 m. balandžio 28 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.04.28


Jau eina į pabaigą dar vienas pavasario mėnuo, tačiau pavasario vis dar nesimato. Tik ištrauki saulės akinius ir aukštakulnius, žiūri pro langą ir.... ksok netikimumas, vėl lyja. Šiandien nuotaikai pakelti, nes mane toks oras tikrai labai veikia, grožio  įrašų porcija iš geriausių Lietuvos blogerių. Geriame kavą ir skaitome Beauty Talk rubriką.





Pradėsime nuo Maženos pasakojimo apie Lancome Juicy Shaker aliejinės tekstūros lūpų blizgesius-pigmentus. Jeigu pavasaris vis neateina, tegul jis būna nors jūsų kosmetinėje. Aš irgi turiu savo JS iš Lancome, tik vyšninį, labai patinka tiek spalvą, tiek efektas ant lūpų.


Kotryna savo blogo skaitytojams pasakoja apie mėgstamiausias šio mėnesio priemones, tokie įrašai vieni iš mano mėgstamiausių, visada įdomu sužinoti kokia priemonė geriausia iš visų išbandytų.


Kartais labai reikia sustoti ir įvertinti, kokios priemonės tikrai buvo geriausiomis, ką galima laikyti tikru atradimu. Karolina, mūsų skoniai beveik sutampa, ANNY, Zeper ir The Balm irgi mano mėgstamiausių priemonių sąraše. Kaip tik šiandien žiūrėjau kokią The Blam paletę geriau nusipirkti, bet laiku sustojau, geriau pataupyti vasaros kelionei.


Dar vienas atsiliepimas apie ANNY nagų lakus Darjos bloge, nuotraukos tiesiog tobulos.


Inna, ačiū labai už idėją, einu šukuoti savo Bruknę irgi Dessata šepečiu,  manau rezultatas bailiukębus tobulas, kaip aš anksčiau to nesugalvojau, beliko tik ištraukti mano blondinę iš po lovos ;-)))


Jeigu anksčiau mano pasirinkimas buvo liuks veido priežiūros ir makiažo priemones, dabar dažniausiu pasirinkimu tapo kokybė ir profesionalios paskirties kosmetikos priemones. Tačiau buvo labai smagu perskaityti Evos atsiliepimą apie Dior BB kremą ir prisiminti gerus laikus, einu ištrauksiu Dior Star kreminę pudrą.


Praeitą savaitę dalyvavome Skincode kosmetikos pristatymo vakarėlyje, kviečiu skaityti Patricijos atsiliepimą, o taip pat pažiūrėti nuotraukas kur mes tokios gražios kartu.


Gretos pirkinių nuotraukos jau bloge žiūrime ir rašome norų sąrašus, nes vienkartinės kaukės tikrai vertos dėmesio, o kainuoja nebrangiai.


Reikia pripažinti, kad Uoga Uoga kosmetikos pavadinimai tikrai kelia šypseną, mano mėgstamiausias - "Akys kaip kokosai". Kokio dydžio turėtų būti akys, kad juos galima būtų pavadinti kokosais? Monikos bloge atsiliepimas apie drėkinamąjį veido kremą "Oranžinis debesėlis"

H&M kosmetika tikrai verta dėmesio, aišku, kaina nėra maža, tačiau kai kurių priemonių kokybė labai gera. Aš esu žiūrėjus kreminius higlighterius, net žinau, kad yra kelių atspalvių, tačiau kol pagalvojau apie pirkimą, spalvų pasirinkimo jau nebe buvo. Enrikai pasisekė labiau, jos rankose Halo Illuminiser.


Šiandien sužinojau labai gerą naujieną, kitą savaitę gausime siuntinukus su catrice ir Essence naujienomis, būtinai pasidalinsiu savo įspūdžiais, o kol kas skaitome apie Catrice matinius, tamsiai žalios spalvos šešėlius Gėlėtos kosmetinės bloge.


Salomėja išbandė Natura Estonica veido serumą, atsiliepimas jos bloge. Nesitikėjau, kad jie tokie geri, nes kaina parodoje buvo tikrai juokinga, aš nusipirkau tonizuojantį losjoną ir veido kaukę, bet apie serumą tikrai pagalvosiu.


Apie L'occitane naujienas skaitome Viktorijos bloge, tokių skaniai kvepiančių kūno priežiūros priemonių labai reikia pavasariui.


Dar vienas atsiliepimas apie PUPA pavasario kolekciją Sandros bloge, tai labai graži rutulinė pudra. Net keista, tačiau šią savaitę net mados blogerei rašė apie kosmetikos priemones. Tai reiškia oras buvo blogas derinukų fotografavimui, tikiuosi kitą savaitę bus palanki madai.



Blogas, mano pagrindinis užiėmimas ir aistra, Ieva gali džiaugtis dar ir šokiais, nors įrašų jos bloge sumažėjo, tikiuosi po koncerto galėsime džiaugtis ir jos drabužių derinukais ir makiažais, o kol kas skaičiuojame laiką kartu ir žiūrime instagram nuotraukas.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig