2016 m. balandžio 27 d., trečiadienis

The Make Up Lovers


Tikriausiai jau visi girdėjote apie Make Up Lovers renginį, kur susirinks geriausi visažistai pasidalins savo makiažo atlikimo paslaptimis ir gudrybėmis. Tiesą sakant, aš nesu visažistas, tačiau man tokie renginiai be galo įdomūs, nes galima išmokti ką nors naujo, pamatyti geriausių šios srities specialistų darbus ir (kas yra svarbiausiai) makiažo atlikimo tvarką, gerai praleisti laiką ir dar gauti dovanų. 

Aš, norėjau parašyti išmokau, tačiau geriau tinka žodis pramokau (šiek tiek) daryti makiažą tiek sau, tiek draugėms tik einant į tokio tipo renginius. Galima valandų valandas žiūrėti youtube filmukus, tačiau nei vienas vizažistas ten neatskleis savo paslapčių, ten yra tik makiažo atlikimo pagrindai, kurie labai gražiai atrodo žiūrint mums, paprastiems makiažo mylėtojams. Ačiū labai, Make Up Store, ten renginiai su vizažistais organizuojami labai dažnai, tačiau kad visi garsūs vizažistai būtų vienoje vietoje, tai tikrai stebuklas.  Užsienyje, ypač JAV, tokie renginiai labai populiarūs, noriu tikėtis, kad ir Lietuvoje tai nebus pirmas ir paskutinis kartas. Aišku, investiciją nėra pigi, tačiau investicijos į žinias visada atsiperka, tai tikrai naudinga ir apsimoka.



Man labai pasisekė, aš jau esu mačiusi kai kurių vizažistų darbus. Šiandien tik sakiau draugėms, kad Povilo darbą galiu stebėti valandų valandas, nes Povilas (aš dabar sakau tik savo nuomonę) tai idealios veido odos paslaptis ir veido kontūravimo profas. Būtent žiūrint kaip dirba Povilas ateina suvokimas kaip teisingai reikia kontūruoti veidą, kaip laikyti šepetėlius ir, galu gale, kokias priemones reikia naudoti. 





Makiažų atlikimo technikų yra įvairių, tiek ir vizažistų, kiekvienam skoniui. Man labai artimas Kristinos Oganesian makiažo atlikimo stilius. The Make Up Lovers renginyje ji pademonstruos dieninį makiažo variantą, manau tai bus naudinga ne tik profesionalams, bet ir paprastiems žmonėms (aš esu mačiusi jos proginį makiažo variantą, tobulo akių makiažo pamiršti dar negaliu, tačiau sutinku, toks makiažas ne visiems ir ne kiekvienai dienai). Mano patarimas - atkartoti kaip įmanoma greičiau parodytą makiažą namuose arba su klientais, bus lengviau prisiminti parodytas technikas.


Jeigu man reikėtų apibūdinti Karolinos makiažo techniką, tai būtų vienas žodis -No make Up. Tai sunkiausia makiažo atlikimo technika,  makiažo pagalba patobulinti veido bruožus taip, kad tai atrodytų natūraliai.  Labai laukiu būtent jos paskaitos apie  permatomą makiažą, nes Karolina visada žino apie visas naujienas ir naujoves makiažo ir mados rinkoje. 



Indrę, Smilgą, pažįstu jau labai seniai, tik pradėjus rašyti blogą. Indrė pasakos savo sėkmės istoriją, o taip pat apie gaivų makiažo variantą. Manau, artėjant vasarai, būtent toks makiažo variantas efektyviausias.




Aš labai noriu pamatyti ir kitų vizažistų darbus. Prisiminate, kaip ilgai kovojau su savo antakiais ir jų formą? Būtent todėl noriu išgirsti Monikos Briu patarimus, juk antakiai - veido rėmas, tegul tas rėmas būna nuostabus, teisingos formos ir gražina mūsų veidą. 
Sena mano svajonė - pamatyti Militos darbą, nes ryškūs makiažo variantai, kontūravimas ir tamsios spalvos akys vieni iš mano mėgstamiausių. 
Strobingas - nauja makiažo tendencija, žymiai paprastesnė negu veido kontūravimas, nes tai tiesiog skruostų, nosies ir lūpų zonos šviesinimas. Skamba labai paprastai, tačiau nėra taip lengva. Aš darau taip, kaip atrodo geriau ir gražiau man, savaime suprantama, nereikia daryti makiažo pagal standartus, reikia standartus priderinti prie veido bruožų, tačiau naujų žinių ir tendencijų niekada nebus per daug, tikiuosi sužinoti ką nors naujo Alinos Guess paskaitoje.

Aš manau, kad šitas renginys skirtas ne tik profesionalams, o visiems makiažo ir kosmetikos mylėtojams. Kiek jau žinau, bus labai daug skirtingų nuolaidų kosmetikai, vyks papildomi renginiai, bus galima asmeniškai pasikonsultuoti su vizažistais, išgirsti vertingų padarymų, o taip pat kiekvieno laukia dovanos. Ar negaliu praleisti tokio renginio, nebūčiau Grožio blogerė.  Jeigu kyla klausimas į kurią paskaitą eiti, manau atsakymas labai paprastas, į visas, nes išgirsti apie makiažą iš geriausių Lietuvoje visažistų nuo A iki Z, nuo veido paruošimo iki kontūravimo ir strobingo vienoje vietoje, to dar niekada nebuvo, tokio renginio negalima praleisti.


Susimatome Litexpo, birželio 19 D.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig