2016 m. gegužės 20 d., penktadienis

Foamous kvepalai Classy Chassis


Foamous kvepalai tikrasis perversmas parfumerijos pasaulyje, nes tai kvepalai putos. Matėte kada nors ką nors panašaus? Aš irgi ne, todėl išgirdus apie pristatomą naujieną labai norėjau išbandyti. Foamous kvepalai -putos gaminami Prancūzijoje, pristatomi pačiuose prabangiausiuose parduotuvėse, stendai su kvepalais stovi šalia Dior ir Chanel komsetikos stendų, tačiau šių kvepalų kaina prieinama kiekvienam. 





Įpakavimas:







Konsistencija:




Mano nuomonė:

10 balų nuo manęs keliauja Foamous  už idėja, įpakavimą ir dizainą. Kvepalų buteliuką malonu pasiimti į rankas, labai norisi tai padaryti, juk jus toks rožinis ir mergaitiškas. Noriu pasakyti iš karto, yra keli kvepalų kvapai (mačiau kvepalus net vyrams, kvepia irgi įspūdingai). Mano turimas variantas Classy Chassis tikrai saldus, vanilinis ir kokosų kvapas su vos jaučiamoms citrusinių natom, tačiau mėlynas  Paper Sheker tikrai gaivesnis.
Kaip tai veikia, paskirstome putas ant kūno (aš tepu rankas, dekolte zoną ir už ausų), užtenka visai nedaug tam, kad visi aplinkiniai pajaustų aromatą. Putos nėra lipnios, jos standžios, malonios ir visai nesijaučia ant kūno, nusiprausti po naudojimo tikrai nesinori. Kvepalų kvapas išsilaiko gana ilgai, aš jaučiu jį apie 3-4 valandas, putų reikia nedaug, todėl jos naudojasi taupiai.  Ieškokite naujienos kitą savaitę parduotuvėje www.topbeauty.lt, numatoma kaina apie 18 EUR.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig