2016 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Kiehl's jau Lietuvoje



Pagaliau noriu pranešti labai džiugią naujieną - rytoj,  10 val. PC Panorama pagaliau atsidarys Kiehl's parduotuvė. Aš jau pabuvus Kiehl's parduotuvėse Rygoje ir Taline labai laukiau to momento, kada pagaliau norimas kosmetikos priemones galima bus įsigyti ir Lietuvoje.  Be galo apsidžiaugiau gavus kvietimą apžiūrėti asortimentą ir parduotuvę iš anksto. Labai skubėjau namo sutvarkyti nuotraukas ir pasidalinti įspūdžiais.


Kiehl’s produkcija yra žinoma nuo 1851 metų ir labiausiai yra mylima dėl kokybiškos ir natūralios kosmetikos, kuri skirta veidui, kūnui bei plaukams. Taip pat Kiehl’s siūlo priemones ir vyrams. Aš šiandien parduotuvėje net pasimečiau tarp skirtingų buteliukų, viskas buvo labai įdomu ir be galo norėjosi išbandyti.






Nuotraukose puikiai matome, kad visi produktai sustatyti grupėmis, drėkinimas, prevencija nuo senėjimo, kūno priežiūra ir t.t. Prie top produktų mes dar grįšime, o kol kas žiūrime nuotraukas. 


Kur bebūtų Kiehl's parduotuvė, jos dizainas labai panašus, smagu, kad pavyko išlaikyti Kiehl's dvasią ir Viliuje.






Kaip ir sakiau, Kiehl's siūlo išskirtinę veido priežiūros priemonių liniją vyrams, aš jau šiandien išbandžiau kelis dalykus iš šios linijos. Mane labai sudomino veido šveitiklis, kremai ir losjonai. Why not? Mano vyras pastoviai naudoja mano veido priežiūros priemones, kodėl gi aš negaliu išbandyti vyriškų, juolab jos taip skaniai ir gaiviai kvepia.



Kiehl's savo klientams ir pirkėjams siūlo išskirtinį dalyką, penkių minučių veido odos konsultaciją, kur nustatomas jūsų odos tipas ir parenkamos veido priežiūros priemonės, kurios tinka būtent Jums. Dar vienas labai geras dalykas, kad gaunate 5 mėginukus. Taip, Kiehl's priemonės kainuoja ne pigiai, todėl visai smagu išbandyti priemones namuose ir tada apsispręsti ką pirkti. Sutinkate? 




Man irgi padarė odos tyrimą, pasirodo, mano oda mišri (tą aš jau tikrai žinojau), bet buvo naudinga dar kartą įsitikinti, juk keičiasi sezonas, keičiasi ir odos tipas.

Kiehl's siūlo sprendimą visų tipų odai, nuo veido prausiklių iki naktinės veido priežiūros. Priemonių yra įvairių, todėl būtinai išsakykite savo pageidavimus konsultantams, jie padės priimti teisingą sprendimą.

Aš jau turėjau nemažai Kieh's veido priežiūros priemonių, todėl mano TOP5 ir rekomendacijas pamatysite jau netrukus bloge (tikiuosi jau rytoj iš ryto).





Na o štai perkamiausi Kieh's produktai, kaip matome naktinis koncentratas pirmoje vietoje, drėkinamasis veido kremas antroje, o avokado paakių kremas trečioje. Vienu žodžiu, ryto galėsite pamatyti asortimentą savo akimis, išbandyti tekstūras, kvapus ir gali būti nusipirkti savo pirmąjį Kiehl's kosmetikos priemonę. Noriu priminti, kad pirmieji 20 pirkėjų turės galimybė laimėti kelionę į Niujorką (taip, taip, tikimybė laimėti labai didelė), o pirmųjų 100 pirkėjų laukia išskirtinės dovanos.


Ačiū labai Kielh's Lietuva komandai už žinias, geras emocijas ir už galimybę pamatyti parduotuvę pirmai.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig