2016 m. gegužės 2 d., pirmadienis

MAC Versicolour Stain Lipgloss (spalva Can't Stop Won't Stop)


Aš jau šiandien važiuosiu iki Panoramos pažiūrėti naujų MAC kolekcijų (labiausiai domina Brooke Candy), nes juos pristatomos mėnesio pradžioje, o bloge palieku atsiliepimą apie MAC Versicolour Stain Lipgloss. Tai savotiškas lūpų blizgesys su pigmentų, aš gavau du atspalvius (mano mėgstamiausius) - raudoną ir oranžinį, šiandien jūsų dėmesiui - Can't Stop Won't Stop.







Spalvų pasirinkimas:


Kaina: 27 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Aktopolis, Dougas, Vilniuje


Įpakavimas:









Spalva:





Rezultatas:




Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, tai vidutinio tirštumo konsistencijos lūpų blizgiai - pigmentai. Aš užtepiau spalvas pabandymui ant rankos ir nenuvalius nuėjau miegoti, kitą dieną aš negalėjau daryti nuotraukų, nes blizgesių pigmentai mirtinai susigėrė į odą, nuvalyti buvo labai sunku. Mano spalvos labai ryškios, raudona ir oranžinė, nežinau kodėl, tačiau pradėjau testavimą nuo oranžinio Can't Stop Won't Stop. Labai švari spalva, be šimerio ir blizgučių, pasidengia lygiai. Aš netepu kelių sluoksnių veidrodiniam spindesiui įgauti, nes tokie variantai man nepatinka, reikia pastoviai valyti dantys ir smakrą nuo tokio grožio, aš labai minimaliai padengiau lūpas blizgesiu, leidau susigerti ir galiu džiaugtis spalva pusė dienos. Labai didelis pliusas - blizgesys nesausina lūpų, spalvos ryškios, rezultatas išsilaiko pakankamai ilgai. Minusai - kvapas (saldus ir labai cheminis), kaina (mano mėgstamiausi matiniai MAC lūpų dažai kainuoja pigiau). Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie įpakavimą, jis tikrai labai gražus, juodas, matinis, puikiai matosi blizgesio atspalvis (turint kelis, tai labai didelis pliusas). 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tikrai tokie blizgiai-pigmentai atras savo pirkėjus, aš negaliu pasakyti, kad man baisiai patiko, gal tiesiog per daug mylių Retro MAT lūpų dažų seriją?




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig