2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis

MISSHA Geum Sul 24K Gold Snail gelinė lūpų kaukė


Jeigu Jūs, taip, kaip ir aš, dievinate matinius lūpų dažus, kurie sausina jūsų lūpas, tikrai įvertinsite šį Azijietiškos rinkos stebuklą. Ne, ne, čia ne naujos lūpos, čia tiesiog Missha gelinė lūpų kaukė su auksu ir sraigių ekstraktu.



MISSHA Geum Sul 24K Gold Snail Lip Gel Patch gelinės lūpų kaukės lapeliai tai - aukščiausios kokybės drėkinamoji lūpų puoselėjimo priemonė su sraigių gleivių ekstraktu ir 24K gryno aukso. Ši priemonė drėkina ir pamaitina sugrubusią, suskeldėjusią ir pavargusiai lūpų odą. 
  • 1% sraigių gleivių ekstraktas turi įvairių odą puoselėjančių savybių. Ypatingai tinka papilkėjusios, patamsėjusios, praradusios elastingumą odos priežiūrai.
  • 100㎍ gryno aukso padeda odai įgauti daugiau atsparumo, kontroliuoja deguonies apykaitą odoje. Taip pat auksas pašalina nešvarumus, detoksikuoja odą, o tai padeda kontroliuoti spuogų ir smulkių dėmelių atsiradimą, lėtina odos senėjimo procesu, pagyvina ją.
  • Specialiai sukurta lūpoms, kad atitiktų jų kontūrą.
  • Drėkina lūpų odą, stangrina ją.
Naudojimas. Kaukę naudokite ant švarios ir tonizuotos lūpų odos. Išimkite lūpų kaukės lapelį iš pakuotės ir uždėkite ant lūpų taip, kad atitiktų jų kontūrus. Palikite veikti 10-20 minučių. Nuimkite kaukės lapelį nuo lūpų. Likusią esenciją švelniai paskirstykite ant lūpų odos. 
Kaina: 2,90 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:






Mano nuomonė:
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Geum Sul yra prabangi Missha veido priežiūros linija, jos sudėtyje yra sraigių ekstraktas, auksas ir raudonas ženšenis. Visos šios linijos priemonės skirtos maitinti, apsaugoti nuo rauklių atsiradimo, stangrinti ir puoselėti mūsų veido odą. Mano rankose dar nematyta Europos rinkoje priemonė, gelinė lūpų kaukė. Aš esu bandžius tokias pat ir kitų Azijietiškų gamintojų todėl noriu pasakyti, kad šitos kaukės tikrai labai veiksmingos ir vertos mano ir jūsų dėmesio. Jeigu jūsų lūpos sausos, šerpetoja, skilinėja, šita Missha kaukė būtent jums. Ji akimirksniu atstato jūsų lūpas, gerai maitina ir suteikia švelnumo. Aš darau kaukę vakare (prieš tai gerai nušveičiu lūpas su cukrumi), laikau apie 30minučių ir kitą dieną vėl galiu naudoti matinius lūpų dažus be jokių problemų. Efektas išsilaiko gana ilgai, apie kelias dienas, tačiau priklauso nuo jūsų  lūpų odos, plius naudojamų lūpų dažų ir papildomų priemonių. Labai rekomenduoju prieš naudojimą kaukę nors trumpai palaikyti šaldytuve, labai gerai atgaivina ir poveikis jaučiais iš karto. Rekomenduoju išbandyti, nes mano manymu tai geriausia Azijiečių sugalvota kosmetikos priemonė po BB kremo.
PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig