2016 m. gegužės 18 d., trečiadienis

MISSHA Skin Essential kaukė su raudonuoju ženšeniu ir sraigių filtratu




Mano, kaip blogerės karjera, prasidėjo nuo atsiliepimų viename populiariame forume. Labai jau norėjau pasidalinti savo patirtimi apie išbandytą Korėjietišką kosmetiką. Galiu pasakyti net daugiau, Azijos rinka visada buvo kosmetikos inovacijų pirmininkė, visos išdydžiai pristatomos naujienos yra kilusios iš Azijos rinkos: BB kremas, Cushion pudros, vienkartinės kaukės ir lūpų tintai. Missha labai didelis Pietų Korėjos kosmetikos inovacijų gigantas. Kodėl jis populiarus? Nes orientuojasi ne tik į Azijos rinką, bet ir pristato naujienas Europoje. Labai gera naujiena, kad pagaliau MISSHA kosmetiką galima nusipirkti Lietuvoje, www.topbeauty.lt parduotuvėje, pasirinkimas nėra labai didelis, tačiau aš tikiuosi su laiku platesnio ir didesnio kosmetikos pasirinkimo.




Gamintojo aprašymas:



MISSHA Skin Essential kaukė su raudonuoju ženšeniu ir sraigių filtratu yra itin minkšta 100% grynos medvilnės kaukė, kuri suteiks nepakartojamą maitinantį poveikį Jūsų odai.
Pagrindiniai MISSHA Skin Essential kaukės ingredientai - raudonasis ženšenis ir juo maitintų sraigių filtratas - yra Azijoje itin vertinami ir prabangūs. Jie padarys praradusią gyvybingumą ir spindesį odą itin skaisčia ir gyvybinga.
Naudojimas. Naudoti švariai nuplovus veidą ir patepus jį toneriu. Paskirstykite kaukę ant veido tolygiai ir palikite ją 15-20 min. Po to nuimkite kaukę ir švelniai pamasažuokite veidą.
Kaina: 1,90 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Vienkartinės medvilninės kaukės yra vienas iš populiariausių produktų ir tikrasis 'must have'. Raudonas ženšenis ir sraigių ekstraktas dažniausiai pasitaikantys Azijietiškos kosmetikos sudėties ingredientai . Azijoje labai populiarūs veido kremai su sraigių ekstraktų (kiekviena kompanija gaminanti kosmetiką privalo tokį išleisti), o raudonas ženšenis tai prabangos dalykas. Veido kremai, kurių sudėtyje yra šitas ingredientas, kainuoja žymiai brangiau nei kiti. Šiandien mes šnekame apie vienkartinę MISSA Skin Essential kaukę, kurios sudėtyje yra ir ženšenis, ir sraigių ekstraktas. Gamintojas sako, kad kaukė skirta veido odos maitinimui. 
Kaukės įpakavimas pakankamai paprastas, visos mes jau matėme panašias kaukes,  ne visos jos buvo Azijietiškos, tačiau didžioji dauguma buvo pagaminta Azijoje (Pietų Korėjoje). Vienas įpakavimas - viena kaukė, kaukės kvapas gana stiprus, gėlių (ne, ne, nepagalvokite, sraigių kvapo kaukė neturi;-)). Po vienos kaukės labai didelio rezultato laukti nereikia, tačiau naudojant vienkartines kaukes dažnai, galima tikėtis odos drėkinimo, stangrinimo ir sprendimo nuo spuogų (nežinau kodėl, tačiau būtent sraigių kaukės siūlomos naudoti nuo spuogų, aš tikrai išbandžiau, man efektas patinka, aišku spuogų kol kas aš neturiu, bet poros po kaukės naudojimo vizualiai atrodo mažesnės). 
Aš rekomenduoju išbandyti kaukių kursą, kas trečią dieną, arba naudoti tokio tipo kaukes prieš renginius, būtent tada galima tikėtis geresnio rezultato. 

PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig