2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis

Sigma F88 - Flat Angel Kabuki


Kas apie ką, o aš vėl apie Sigma. Juokauju, tiesiog labai seniai, man kažkodėl atrodė, kad geriausiai kreminę pudrą tepti rankomis. Mažesnės pudros sąnaudos ir tepasi geriau. Tik dabar suvokiu, kad neturėjau normalios kokybės pudros šepetėlių, pirkdavau pigius kinietiškus skirtus pudras (nors pudrą naudojau brangią, keista, ar ne?), jie tepdavo pudrą dryžiais, logiška, kad pirštais buvo geriau. Bet reikia plauti rankas, pudros likučiai lieka visur, fui, kaip tragiškai atrodė visos kitos makiažo priemones, kai užmiršus apie neplautas rankas staigiai jas prigrėbdavau. Dabar tepti pudrą rankomis nėra naudos, turiu Sigma šepetėlius. Galiu pasakyti drąsiai, pudros sąnaudos tokios pat, tačiau rezultatas ant veido atrodo gražiau.



Tikriausiai visos matėte garsųjį Sigmos Kabuki šepetėlių rinkinį, aš žiūrėjau ilgai, dar ilgiau galvojau, kokio šepetėlio reikia būtent man. Jeigu perki už savo pinigus, apgalvoji pirkinius gerai, juk Sigma šepetėliai kainuoja, o kainuoja nemažai. Logiška, kad viso rinkinio bent jau man nereikia, plius aš Jau turėjau 3DHD kabuki. Labai ilgai negalėjau apsispręsti ar F80, ar F88.


Sigma F88 - Flat Angel Kabuki™ plokščias, tankus, tačiau labai minkštas ir švelnus šepetėlis skirtas padengti makiažo pagrindą, skystą ar kreminę pudrą ant veido odos. Šio šepetėlio pagalba pasieksite nepriekaištingų rezultatų, veido oda atrodys natūraliai graži, pudra pasidengs nepastebimai. Dėka specialios Sigmax® technologijos, šerialiai beveik nesugeria produkto, todėl pudros reikės mažiau, ją naudosite taupiau, o ir šepetėlį bus lengviau prižiūrėti.



Čia trumpai kam koks šepetėlis yra skirtas:



Įpakavimas:





Sigma F88 - Flat Angel Kabuki ir Sigma 3DHD Kabuki









Kaina: 24,95 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Mano nuomonė:

Dar ir dar sakau ir sakysiu, Sigma labai geros kokybės šepetėliai, nenuvilia, naudoti malonu ir patogu, atitinka visus lūkesčius. Pagrindinė taisyklė - žinoti kam ir ką perki. Juk investicija nėra maža, todėl reikia gerai apgalvoti kokiam tikslui perkate, kaip naudosite, kokio rezultato tikitės. Puikiai suvokiu, kad pigiau pirkti rinkinius, tačiau ar tikrai reikia visų šepetėlių? Ar stengiuosi pirkti po vieną, nes jau puikiai žinau kokio šepetėlio reikia būtent man. Kodėl mano kosmetinėje atsidūrė Sigma F88 - Flat Angel Kabuki? Vasarą naudoju mineralinę pudrą, būtent mineralinei pudrai aš jį ir pirkau, jis plokščias, tačiau nukirptas skersai, tai leidžia gerai padengti mineralinę pudrą paakių ir nosies zonoje. Sigma 3DHD kabuki per mažas, jis tinka slystoms pudroms ir maskuokliams, mineralinei pudrai reikia didesnio šepetėlio, kuris būtų plokščias. Kodėl ne F80? Nes turint jį, reikia papildomo šepetėlio maskuokliui, o tai dar papildomi pinigai, jis per daug plokščias, tačiau irgi skirtas tiek mineralinei, tiek kreminei pudrai. Matote, kiek yra niuansų. Tačiau Sigma turi sprendimus kiekvienam atvejui, reikia tik ieškoti. Aš labai viliuosi, kad www.topbeauty.lt papildys savo turimų Sigma šepetėlių asortimentą, nes su 20% (o nuolaidos būna dažnai) kainos tokios pat, kaip ir JAV, tik gauni šepetėlį greičiau, muitų mokėti nereikia.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kai perkate šepetėlius, visada galvokite kam jis bus naudojimas ir kokio rezultato norite, tik tada pirkinys bus tikrai pavykęs.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig