2016 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

BeYu Natural Nudes Eyeshadow Palette by Irma (spalva 1 Nude Brown)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pradėsime pasakojimą bloge nuo BeYu naujos šešėlių paletės, kurios spalvos tikrai tobulos ir tinka vasarai. Man, asmeniškai, vasarą nesinori sunkių ir sudėtingų makiažo variantų (nebent tai proginis vakarinis makiažas), norisi lengvumo, paprastumo ir švelnumo. Vis mano ranka pasiima kreminius arba labai blizgius šešėlius. Kodėl? Nes užtenka vieno atspalvio, o pagrindinis makiažo akcentas - įdegis ir kreminė pudra. Šnekant apie BeYu paletę, būtent tokios spalvos geriau paryškina veido įdegio efektą.

Mano įpakavimas testerinis, todėl noriu parodyti Promo nuotrauką. Įpakavimas tikrai įspūdingas, metalinis, patvarus ir labai primina Uran Decay šešėlių įpakavimą. Tiesą sakant, spalvos irgi kiek panašios, bet ten 12 atspalvių, o čia tik 6, bet man atrodo jų pilnai užtenka.


Kaip aš jau sakiau, mano pasirinkimas, šilti atspalviai. Paletėje tik vienas matinis atspalvis (kuris tinka šešėlių skaitdymui) ir net penki atspalviai su shimeriu. 



Šepetėlis nėra tobulas, su tokiu sunku ką nors padaryti, todėl labai rekomenduoju nusipirkti profesionalius, brangesnius makiažo šepetėlius.


Aš gavau testavimui tobulą dalyką, PUPA spindinčių šešėlių pagrindą, wow, koks jis nuostabus. Šį kartą naudojame jį, juk paletėje beveik visos spalvos yra su blizgučiais.


Na ir rezultatas:


Mano nuomonė:

Tikrai nesitikėjau tokios kokybės iš BeYu, tačiau ilgiau pagalvojus, prisiminu dar vieną Irma tobulą šešėlių paletę, pastoviai naudoju raudonos spalvos lūpų dažus būtent iš BeYu, o kokie tobuli BeYu lūpų blizgiai. Todėl galima teigti drąsiai, tai ne išimtis, tai pastovi gera kokybė, tik šį kartą įpakavimas tikrai pavyko. Šnekant apie atspalvius noriu pasakyti, kad jie nėra auksiniai ir super šilti, tai vidurkis tarp šiltų ir šaltų atspalvių, jie labiau neutralūs ir tinka tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui atlikti. Tik vakariniam aš labai rekmenduoju dar panaudoti juodos spalvos pieštuką, na tikrai nebūčiau aš.
Šešėlių pigmentacija stipri, jie minkšti ir labai gerai perduoda atspalvius, tačiau reikėtų šešėlių pagrindo, plius kažkiek byra. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, man labai patiko tiek įpakavimas, tiek spalvos, tiek kokybė.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig