2016 m. birželio 22 d., trečiadienis

MAC skystas matinis lūpų lakas (spalva Slipper Orchid)


Kartais gamintojai žino geriau, kas mums tinka. Garbės žodžio, aš niekada gyvenime parduotuvėje net neprieičiau prie šio šaltai violetinės fuksijos atspalvio. Labai nusivyliau gavus tokį testavimui, tačiau juk tai MAC, todėl išbandžiau. Užtepiau ant lūpų ir supratau, stebuklas įvyko, tokios tobulos spalvos dar nesu turėjus. dabar galiu drąsiai pasakyti, naudoju Slipper Orchid spalvą žymiai dažniau, negu ryškiai raudoną tokį pat matinį lūpų laką.






Šitas lūpų lakas iš naujos MAC  Transformed Lip kolekcijos, aš dar atsilikus nuo gyvenimo, todėl negaliu pasakyti, ar kolekcija jau yra parduotuvėje, bet tikrai turėtų būti.

Talpa: 5 ml.

Kaina: 25 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis Vilniuje ir Kaune, PC Panorama, Vilniuje

Įpakavimas:







Spalva:





Rezultatas:





Mano nuomonė:

Be jokios abejonės galime teigti, kad spalva tikrai ryški,  neįprasta ir tiks tik toks merginoms, kurios mėgsta būti dėmesio centre ir nebijo iššūkių. Bukime realistais, nors ir lūpų lako šepetėlis yra gana smailus, pieštuko labai reikia, tačiau pigesnio varianto tokios pat spalvos niekur nemačiau, todėl teks sutaupyti pinigų ir nusipirkti būtent iš MAC, nes dabar man atrodo kontūras nėra ryškus ir tikslus. Dar vienas ir labai svarus šio blizgesio pliusas - spalva vizualiai balina dantis. Bet be minusų aš gi negaliu. Tai matinis lūpų lakas, kuris vidutiniškai sausina lūpas (tikrai, palyginus su Retro Matte lūpų dažų serija, visai minimaliai), tačiau po gerų penkių valandų (o būtent tiek jis išsilaiko ant lūpų idealiai) jis virsta smėliu. Spalva nueina gumuliukais, vaizdas tikrai nėra gražus. Tai vat šnekant apie minusus - pigmentas įsigeria į lūpas mirtinai, nuvalyti likučius be galo sunku, tiesiog neįmanoma. Aš tam tikslui naudoju vandeniui atspalvių makiažo valymui skirtas priemones.  Na o einant į renginius labai rekomenduoju įsidėti į rankinuką dregnas servetėles, maža kas gali atsitikti.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad matiniai lūpų dažai, pieštukai, lakai net šiais metais bus dar be galo madingi, jie nenuleidžia savo pozicijų. MAC skystas matinis lūpų lakas man patinka, gera kokybė, fantastiškos spalvos, kaina nėra super kosminė, naudojasi taupiai, tačiau nepamirškite apie ryškų pigmentą ir pieštukų naudojimą. O aš sakau 'ačiū' kosmetikos gamintojams už galimybę išbandyti neįprastus atspalvius ir išeiti iš savo komforto zonos. Nepatikėsite, tačiau manęs dar laukia ryškiai geltos spalvos akių šešėliai.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig