2016 m. birželio 2 d., ketvirtadienis

Michael Kors Jewelry


Labas rytas, mano brangieji, vakar aš skubėjau į Michael Kors naujos laikrodžių kolekcijos ir papuošalų pristatymą. Jau tikriausiai pastebėjote, iš mano nuotraukų, esu ištikima MK gerbėja, be didelio rankinių pasirinkimo (juokas juokais, bet turiu net 9 rankines, kas galėtų pagalvoti), turiu ir 3 laikrodžius, tačiau ne vieno žiedo, ar kaklo pakabuko. Tiesą sakant, labai seniai žvalgausi gražios apyrankės prie laikrodžio, todėl man buvo dvigubai įdomiau apžiūrėti siūlomų Mados prieskoniai papuošalų asortimentą.




Kiekvienas mada dominantis žmogus tikrai girdėjo garsiojo Michael Kors vardą, tai NY dizaineris (kiekvienos NY mados savaitės dalyvis), kuris siūlo savo pirkėjams ne tik labai didelį drabužių, aksesuarų ir rankinių asortimentą, bet ir nuostabaus dizaino laikrodžius, bei papuošalus. Pagaliau papuošalus galima nusipirkti ir Lietuvoje, tuo labai džiaugiuosi, žiūrime asortimentą kartu...




Michael Kors sako, kad labai svarbus kiekvienas mūsų veiklos žingsnis. Mūsų tikslas iš esmė perteikti JetSet (prabangus/prašmatnus, mėgstantis keliauti, turtingas) gyvenimo būdą.

Michael Kors laikrodžių ir papuošalų reklamines Promo nuotraukas galiu žiūrėti valandų valandas, vienintelė mintis "ir aš tai noriu, ir man to būtinai reikia".




Šį papuošalų kolekcija sukurta specialiai moteriai, kuri seka Michael Kors prekinį ženklą (kaip tik man, ;-))), juokauju). Papuošalų kolekcija tobulai tinka kasdieniniam žavesiui pabrėžti. Papuošalams naudojamos kokybiškos medžiagos, tokios kaip acetatas, egzotinės odos, pusbrangiai akmenys, kristalais dengti paviršiai.




Nuo MK žiedų tiesiog neįmanoma patraukti akių, atrodo ant tiek tobulai, kad aš net pasimečiau, kas patiko labiau, nauja laikrodžių kolekcija, žiedai ar apyrankės. kainos nėra super didelės, žiedo kaina nuo 75 iki 145 EUR.





Šnekant apie Daniel Wellington, Manęs čia laukė didelė staigmena. Pasirodo, DW nėra laikrodžių įkūrėjas (net aš nežinojau, o gal tiesiog nesidomėjau). 
DW istorija prasideda nuo kelionės aplink pusę pasaulio, kur Filip Tysander sutiko intriguojantį džentelmeną iš Britų salų. Vyras turėjo įkvepiantį gebėjimą būti Džentelmenu, bet ir būti kartu atsidavusiu, bet nepritezingu. Jis buvo nepriekaištingos išvaizdos ir mėgo dėvėti savo seną laikrodį ant NATO diržo. Ir tas džentelmenas buvo ne kas kitas, kaip Daniel Wellington. Stipri draugystė atsirado tarp šių dviejų vyrų, o DW ženklo steigėjas buvo įkvėptas ne tik šio džentelmeno daugelio puikiu gyvenimo istorijų, bet ir jo nesenstančio stiliaus pojūčiu. Filip Tysanderbuvo taip įkvėptas šia pažintimi, kad nusprendė savo laikrodžių liniją pavadinti jo vardu.

DW laikrodžių dizainas yra išskirtinis, visi laikrodžių modeliai tinka tiek vyrams, tiek moterims, apyrankes galima labai lengvai keisti net namų sąlygomis. Mes vakar išbandėme, iš pirmo karto pavyko ne taip greitai, kaip norėtųsi, tačiau savo turimo laikrodžio apyrankę dabar tikrai pakeisčiau.

Ar žinojote, kad kiekviena apyrankė turi savo pavadinimus? Oxford, Canterbury, Glasgow, Bristol...







Na ir galiausiai mano laikrodžių kolekciją. Esu labiausiai patenkinta dėl MK laikrodžių kokybės ir dizaino, jie labai masyvūs, gražūs ir be jokios abejonės traukia akį. Daniel Wellington laikrodis pats mažiausias, tačiau dėl spalvotos apyrankės nešioju jį mažiausiai, nes reikia derinti prie drabužių. Vakar mačiau kaip lengva pačiai pasikeisti apyrankę (jeigu neturite ilgų nagų), būtinai nusipirksiu juodą ir pakeisiu, manau tada laikrodį nešiosiu dažniau. Na o mėgstamiausias iš visos kompanijos - Baltas Runway Michael Kors laikrodis, jį nešioju dažniausiai.


Ačiū labai už žinias ir gerai praleistą laiką,

daugiau informacijos:




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig