2016 m. birželio 18 d., šeštadienis

MISSHA Time Revolution Vitality tonikas veidui



Dar vienas įrašas bloge šiandien apie Korėjietišką kosmetiką, o jeigu tiksliau, apie Missha tonizuojantį losjoną veidui, kurį drąsiai galima pavadinti esenciją arba serumu. Apie Azijietiškos veido priežiūros ypatumus ir losjono naudojimo būdus šnekėsime šiandien.





Gamintojo aprašymas:


MISSHA Time Revolution Vitality tonikas suteiks Jūsų odai gyvybingumo, švelniai atgaivins ir nuramins pavargusią, sugrubusią veido odą, taip pat ši priemonė padeda kovoti su raukšlėmis.
Sugrąžina odai elastingumą. Sausa veido oda tampa elastinga ir minkšta.
Pagerina ir pagražina odos tekstūrą. Sušvelnina sugrubusią veido odą, padeda geriau įsisavinti kitus veido priežiūros produktus.
Sugrąžina odai gyvybingumą. Atgaivina, pagyvina veido odą, pažeistą streso ir neigiamų aplinkos veiksnių.
MISSHA Time Revolution Vitality veido tonikas rekomenduojamas:
tiems, kas ieško odos priežiūros produkto nuo raukšlių, suteikiančio veido odai reikiamą drėkinimą, ir kurį galima naudoti pagal poreikį, be jokių griežtų nurodymų,
tiems, kurie ieško produkto kovojančio su smulkiomis raukšlelėmis,
tiems, kurie ieško priemonės nuo raukšlių, suteiksiančios veido odai gyvybingumo.
Naudojimas. Vatos diskeliu ar pirštais paskirstykite nedidelį kiekį MISSHA Time Revolution Vitality toniko ant švarios veido odos. Švelniai patapšnokite, kad priemonė geriau įsigertų.
Pagrindiniai ingridientai:

Priemonių naudojimas:

Talpa: 150 ml.

Kaina: 24,90 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:









Konsistencija:



Mano nuomonė:

Kosmetikos naujienos ir pagrindinės tendencijos Azijos rinkoje pasirodo pirmiausiai, tik po kelių metų sėkmingo naudojimo atkeliauja iki Europos. Šnekant apie Azijietiškas veido priežiūros ypatumus, noriu pasakyti, kad pagrindiniu smuiku čia proga kompeksiškumas (jie naudoja be galo daug įvairių priemonių, jų veido priežiūros rutina atrodo maždaug taip : prausimas (kreminis prausiklis, aliejus arba putos, valymas (kaukės), tonizavimas (losjonai) esesncija (serumas), paakių kremas, veido kremas, vitaminų prisotintas purškiamas vanduo. Pasakysiu dar daugiau, tiek esencijų, serumų, naktinių kaukių ir aliejų aš niekur kitur nesu mačius). Noriu paminėti, kad Korėjoje gaminamos kosmetikos sudėtis be galo ilga, ten galima rasti viską, pradedant nuo sraigių ekstrakto ir aukso dalelių iki nematytų ir negirdėtų ingredientų (teko naudoti veido kremą su elnio ragų pudra, skamba keistai, bet kremas buvo tikrai geras ir labai brangus). 
Mano rankose be galo gražus Missha Time Revolution Vitality tonizuojantis losjonas veidui, buteliukas stiklinis, sunkus, atrodo labai kokybiškai ir prabangiai. Raudona Time Revolutioj linija skirta prevencijai nuo raukšlių. Losjono konsistencija nėra tiršta, tai vandenukas, kurį aš labai rekomenduoju naudoti taip: vietoje serumo arba kremo vasarą - kelis lašus losjono įmasažuoti į veido odą. Rezultatas - gaivi, neriebi, sudrėkinta ir atsigavusi veido odą. Toks losjonas puikiai tinka kaip makiažo pagrindas, nes neriebina odos ir suteikia energijos ir stangrumo. Plius tai labai gera prevencija nuo rauklių. Galiu pasakyti taip, šitas losjonas puikiai tinka visų tipų odai - riebiai užteks tik losjono, sausai ir labai sausai po losjono galima naudoti veido kremą, tai geriau maitins odą ir veiks kompleksiškai. Labai rekomenduoju susipažinti su Azijos kosmetikos naujienomis, manau kiekvienas atras kažką naujo ir nematyto.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig