2016 m. birželio 3 d., penktadienis

Plaukų dažymas su WELLA Professionals



Labai seniai norėjau papasakoti apie plaukų dažymą su Wella Professionals plaukų dažais, tačiau norėjau kaip įmanoma daugiau sekti rezultatą, o tik po to rodyti nuotraukas. Pagaliau, pagaliau nuotraukos sutvarkytos, rezultatas prieš dažymą, po dažymo (kas būna dažniausiai), ir dar 3 savaitės po dažymo (net nesitikėjau, kad spalva gali taip gražiai pereiti iš  rudo blond atspalvio iki šviesiai pelėnų) Žiūrime nuotraukas.



Tikriausiai pradėsiu nuo to, kad turiu labai didelį plaukų priežiūros priemonių pasirinkimą, ir Wella Profesional tikrai neužima didžiausią dalį. Tačiau Instagram vis pastebėdavau, kad profesionalūs kirpėjai dažo blond atspalviais naudojant būtent Wella plaukų dažus. Ne, aš tikrai nenoriu pasakyti, kad atėjo laikas ekperimentams namuose (nors dažnai galima rasti ir dažų spalvų formules, tačiau tai skirta tik profesionalams), ne, jokiu būdu, plaukus gali ir turi dažyti specialistas, plius jeigu svajojate apie tobulą blond atspalvį. Peržiūrėjus Wella spalvų paletę tikrai nustebau, be galo daug gražių ir natūralių atspalvių.



Wella plaukų dažai Illumina Color yra ypatingai kokybiški, specialiai profesionaliam naudojimui skirti ilgalaikiai plaukų dažai, paryškinantys plaukų spalvą ir suteikiantys sodrumo bet kokiame apšvietime. Priemonė sukurta pagal specialią technologiją, kuri suteikia plaukams padidintą apsaugą. Nudažo iki 100% žilų plaukų.
Naudojimas: naudojant dažus WELLA Professionals Illumina Color būtina vadovautis instrukcija. Mūvėkite apsaugines pirštines. Plaukų dažų ir oksidacinės emulsijos skiedimo santykis yra 1:1. Po procedūros plaukus rūpestingai išskalaukite dideliu kiekiu vandens.


Profesionali kosmetika Wella - #1 tarp Lietuvos plaukų priežiūros specialistų. Šis prekinis ženklas jau 125 metus Wella pirmauja plaukų priežiūros priemonių kūrime, plačiame asortimente yra kiekvienam plaukų tipui pritaikyti šampūnai, kondicionieriai, kaukės.

Daugiau informacijos : www.inhair.lt


Aš specialiai padariau kaip įmanoma daugiau nuotraukų tam, kad parodyti, kokius atspalvius siūlo Wella savo klientams. Iš kitos pusės, nereikia svajoti, kad paėmus tam tikrą norimą dažų įpakavimą, rezultatas ant plaukų bus toks pat, kaip ir paletėje. Tikrai ne, reikia įvertinti jūsų natūralios spalvos pigmentą, plaukų struktūrą ir būklę, išlaikymo laiką ir t.t.









Na o štai mano plaukai Prieš dažymą. Plaukų struktūra sausa, plaukai pažeisti ir reikalauja išskirtinės priežiūros, galiukai šviesūs, šaknys - tamsios, nelygūs ir negražūs spalvos perėjimai. 

Mūsų tikslas - sulyginti atspalvį, padaryti jį šaltą ir nepažeisti plaukų. Aš parodžiau jums plaukų dažų numeriukus, tačiau kaip jie buvo naudojami pasakyti negaliu, kiekvienas kirpėjas savo paslapčių neatskleidžia, ir labai teisingai daro, nereikia ekperementuoti su savo plaukais namuose, net jeigu labai norisi.
Galiu pasakyti tik tiek, kad plaukai buvo dažomi dviem etapais, plaukų šaknų balinimas ir tonavimas. Tonavome skirtinais atspalviais šaknis ir galiukus. Dar vienas nemažiau svarbus dalykas, kurį norėčiau paminėti, į dažus buvo įmaišyta Wella Color Brilliance plaukų  kaukė.





Štai tokį rezultatą mes gavome, plaukų spalva kiek tamsoka, tačiau visi mes puikiai žinome, kad tikrasis atspalvis pasimato po kelių plaukų plovimų.






Pirmoji po dažymo savaitė - aš vis negaliu patikėti kad mano plaukau labai švelnūs ir nesausi. Net liežuvis neapsiverčia tai pasakyti, tačiau tai grynoji tiesa, mano plaukai po dažymo tapo sveikesniais, šilkiniais ir pripildytais pigmento. Ar gali taip būti? Nežinau, bet rezultatas ant plaukų. Spalva kiek prasiplovė, tačiau vis dar intensyvi ir atrodo labai gražiai ir prabangiai. Tiesą, plaunu plaukus tik su Wella Brilliance priemonėmis.



Antroji savaitė - plaukai vis dar gražūs ir šilkiniai, dažai prasiplovė, bet nėra geltono atspalvio. Violetinių plaukų šampūnų dar nenaudoju.


Trečioji savaitė - plaukai atsigavo, paaugo, galiukai sveikesni ir tai matosi. Nors spalva jau ne tokia ryški, plaukai be geltono atspalvio (kas man yra svarbiausiai).

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad Wella Professional plaukų dažai tikrai verti dėmesio ir aplodismentų, nes mano plaukai niekada nebuvo tokiais gražiais ir sveikais po plaukų dažymo. Labai rekomenduoju surasti specialistą, kuris dirba su Wella Profesionals.




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig