2016 m. birželio 28 d., antradienis

Sigma 3DHD™ - Precision šepetėlis




Kaip seniai mes su jumis nešnekėjome apie Sigma šepetėlius, mano kolekciją per tą laiką papildė ne vienas šepetėlis, tačiau kažkokia mistika, tik sugalvoju parašyti apie naujienas, ateinu fotografuoti, o šepetėliai nešvarūs. Tai reiškia tik vieną (plaunu aš juos pastoviai), jie naudojami non stop. Šiandien mano pasakojimas apie labai neįprastos formos Sigma 3DHD™, kuris skirtas trūkumams maskuoti.





Šis daugia-funkcinis Sigma 3DHD™ - Precision šepetėlis yra tikrai unikalus įrankis siekiant sukurti tobulą makiažą. Šepetėlis specialiai pritaikytas prieiti ir padengti sunkiau pasiekiamas veido vietas. Puikiai tinka naudoti tiek su skystomis, tiek su kreminėmis, tiek su mineralinėmis ar biriomis kosmetikos priemonėmis.
Sigma 3DHD™ - Precision šepetėlio ypatumai:
  • Didžioji dalis Sigma šepetėlių yra pagaminti iš specialių sintetinių pluoštų: SigmaTech™ ir Sigmax®. Abiejų linijų šepetėlių šereliai yra pagaminti iš termoplastinių polimerų, kurių skaidulos itin plonos ir švelnios. Tokie šereliai efektyviai paima reikiamą kiekį produkto ir jį tolygiai padengia ant veido odos. Tinka naudoti tiek su pudros, tiek su skystos, tiek su kreminės konsistencijos kosmetikos priemonėmis. Šereliai beveik visiškai nesugeria drėgmės, yra stiprūs ir pakankamai stangrūs todėl skystos ar kreminės konsistencijos produktai negadina jų, jie yra ilgaamžiai. Taip pat šie specialūs SigmaTech™ ir Sigmax® pluoštai yra hipoalerginiai todėl nesukels jokios alergijos net ir jautriausiai odai.
  • Visų Sigma šepetėlių rankenėlės yra gaminamos iš atidžiai parinktos lengvos ir aukšto atsparumo medienos iš atsinaujinančių šaltinių. Kiekviena rankenėlė yra atskirai šlifuojama ir poliruojama, tada gruntuojama ir dažoma iki kol tampa visiškai ištobulinta.
  • Sigma šepetėlių metaliniai antgaliai yra gaminami iš specialaus, ilgalaikio ir funkcionalaus lydinio - SigmaAlloy™. Tai specialus metalų lydinys, pagamintas iš vario ir cinko, kuris yra gerokai patvaresnis nei aliuminis ar plastikas. SigmaAlloy™ metaliniai antgaliai turi antibakterinių savybių, be to yra atsparūs rūdijimui, todėl tarnauja tikrai ilgai ir atrodo nepriekaištingai.
Kaina: 19,95 EUR

Kur pirkti: www.topbeuaty.lt

Šepetėlis:



Kartu su Sigma 3DHD™



Kartu su Sigma F70





Mano nuomonė:

Sigma 3DHD™ kolekcijos šepetėliai tikrai neįprastos formos, tačiau jis sukurti tam, kad padengti birios ar kreminės tekstūros pagrindus kaip įmanoma geriau. Apie Sigma 3DHD™kabuki aš jau pasakojau savo bloge, pereiname prie Sigma 3DHD™ - Precision, kuris skirtas trūkumams maskuoti. Ar jis yra reikalingas? Aš galvoju taip, jeigu jūsų kolekcijoje jau yra Sigma 3DHD™kabuki, Precision jums nelabai reikalingas, nebent jūsų poros nosies zonoje yra didelės, o su kabuki prie jų prieiti sunkoka, tada taip, tai bus tikrasis pagalbininkas dengiant tiek pagrindą, tiek bazę.Tačiau jeigu jūsų kosmetinėje yra tiesiog paprasti kabuki, angel kabuki ir t.t. šepetėliai, Precision tikrai reikalingas. Jo kirsta forma leidžia labai gerai ir tiksliai maskuoti paakių ir nosies zonos trukumus. 
Šnekant apie šepetėlius maskavimo priemonėms, kyla klausimas, kurį geriau pasirinkti, Sigma F70 arba Sigma 3DHD™ - Precision. Šitoje vietoje sau reikia atsakyti į labai paprastą klausimą, kokio efekto tikitės ir kokiam tikslui šepetėlis bus naudojamas. 
Sigma F70  tinka kreminiams šešėliams, akių šešėlių pagrindui užtepti, idealiai tinka antakių formai koreguoti su maskuokliu. 
3DHD™ - Precision tinka tik tai trūkumams maskuoti, tačiau daro tai geriausiai.
Ką pasirinkti, spręsti tik Jums, tačiau mano kosmetinėje gyvena ne vienas Sigma šepetėlis (reikia suskaičiuoti, manau jau skaičius eina link 20), jų kokybė labai gera, kaina aukšta, tačiau kitaip ir nebūna. Žinote, kodėl man patinka būtent Sigma? Nes Sigmos šepetėliai įvairių formų ir skirtingos paskirties, pasirinkimas milžiniškas, todėl reikia mokėti išsirinkti ir suprasti, kokio šepetėlio reikia būtent Jums.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig