2016 m. liepos 2 d., šeštadienis

Make Up Revolution Flawless šešėlių paletė


Aš labai ilgai negalėjau suprasti, kodėl žmonės perka Make Up Revolution, juk pigiai kainuojančios kosmetikos priemonės negali būti geros kokybės. Na tarkime skaistalai labai geri, tačiau būtent šešėliams aš keliu labai aukštus reikalavimus, dažniausiai naudoju MAC, Urban Decay ir PUPA, todėl bet kokie jau palyginimo nebeištveria. Ilgai vaikščiojau prie Make up Revolution stendų, bet pagaliau pasidaviau ir nusprendžiau išbandyti ir šešėlius, ką galvojate, tobuli atspalviai ir labai gera kokybė. Šiandien labai trumpai, tačiau daug nuotraukų ir pirmas įspūdis.
















Mano nuomonė:

Aš labai ilgai ieškojau atsiliepimų užsienio bloguose tam, kad suprasti, ar verta šį paletę dėmesio, bet nuotraukų beveik nebuvo. Tačiau tikrai neprašoviau, nes paletės kokybė pakankamai gera. Pradėsime tikriausiai nuo įpakavimo, lakoniškai juodas, pirštų antspaudai lieka, auksinės raidės nusitrina labai greitai, didelis veidrodis ir nėra šepetėlių. Ką aš noriu pasakyti šitoje vietoje, norint padaryti gerą ir gražų makiažą, reikia turėti normalios kokybės šepetėlius, aš rekomenduoju Sigma, bet čia viskas priklauso nuo jūsų. Prisipažinsiu, aš pirkau šią paletę tik dėl tamsiai žalio ir dviejų tamsiai bordinių atspalvių, nes šitos spalvos man pasirodė įdomiausios. Dar vienas dalykas, ant rankos šešėliai ant PUPA blizgių šešėlių pagrindo, taip spalvos atrodo intensyvesnės, geriau perduoda pigmentą ir mažiau byra. 
Šnekant apie pačia paletę noriu pasakyti, kad dauguma atspalvių su blizgučiais, jie beveik kreminės konsisitencijos, gerai perduoda pigmentus ir spalvas, tobulai atrodo ant akių ir gerai tinka vakariniams makiažams. Matiniai atspalviai silpnoki, jų užtenka tik šešėlių sklaidymui, nes šviesus Piper atspalvis nulinės pigmentacijos, labiau patiko Smudge ir Pure chocolate, ten ir pigmentacija ir spalvos vertos dėmesio. Aš padariau labai paprastą makiažo variantą tik tam, kad parodyti kaip šešėliai atrodo ant akių, man atrodo gerai. Naudojant šešėlių pagrindą makiažas išsilaiko visą dieną, nebyra ir spalvos intensyvumas neblunka. Ar verta pirkti? Geras klausimas, jeigu jums patinka blizgūs šešėliai, tada taip, jeigu matiniai, pirkti neapsimoka, nes iš išbandytų penkių matinių atspalvių patiko ir tiko tik du, nežinau kaip su matinių šešėlių Make up Revolution paetėmis, tačiau šita man tikrai labai patiko.














SHARE:

7 komentarai

  1. Aš gavau dovanų Urban Decay ir tiesą sakan truputį nuvylė. Ne tai, kad blogi, bet tikėjausi kažko wow bent kaip the Balm. Toli gražu. Tikrai statyčiau šalia Revolution.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Urban Decay turi labai daug įvairių palėčių, nuo nude iki ryškių, todėl labai svarbu prieš perkant žinoti savo pagrindinį tikslą ir norus. Jeigu norisi labai ryškiai - tai UD Electric, ten labai ryškūs pigmentai, jeigu kiekvienai dienai, tai Naked, prisipažinsiu, VICE paletės neturiu nei vienos, nes vis pažiūrėdavau į atsiaplvius ir suprasdavau, ne, tokių nenoriu.

      Panaikinti
    2. Na, aš turiu omenyje, kad nuvylė ne panaudojimų galimybės (spalvos yra skonio reikalas), bet patys šešėliai. Visgi skaitau daug blogerių ir visi linksniuoja, kokie tie UD nuostabūs (o bando visos tai skirtingas paletes), verti savo kainos ir t.t. Tačiau gavusi paletę už 50e aš jau po pirmo pačiupinėjimo nuliūdau, kad jie taip byra ir laikosi vidutiniškai su UD pagrindu. Sakyčiau, gal aš neturiu daug patirties su brangesne kosmetika, bet the Balm man žymiai geriau pasirodė - pačiupinėji ir supranti už ką mokėjai. O UD ir MUR sudėtys panašios, man kokybė irgi labai panaši. Nesakau, kad bloga, bet labiau verta tų pinigų kurių prašo MUR, nei UD.

      Panaikinti
    3. Turiu tik Smoky paletę iš UD, tai nieko geresnio neesu turėjus. Palyginti gerumą galiu nebent su MAC. Goolglinau ir naująją UD paletę, tačiau supratau, kad ne mano spalvos, noru sąraše liko Electric. Todėl šį kartą sutinku su nuomone, kad reikia išsiaiškinti savo norus :)

      Panaikinti
    4. Man be galo patinka The Balm matinių šešėlių paletė, tobuliausia ką esu turėjus, pirkau UD už savo pinigus, supirkau beveik visas paletes, dabar galvoju jeigu nepatiktų, tikrai nepirkčiau. Manau UD ar The Balm yra skonio reikalas, ir ten ir ten yra savo plusų ir minusų, tikrai pikčiau dar daugiau UD, labai norėjau Alisos paletės, bet kur jau, jokių galimybių nusipirkti, Vice nepatinka. Tiesą, gal ryškių šešėlių kokybė kitokia, nes garbės žodžio tokių iš UD nesu turėjus, juk Electric nėra šešėliai, tai pigmentai, todėl ir kokybė kitokia. Aš eisu į parduotuvė pažiūrėti nors į naują paletę, dabar parašei, baisiai įdomiai pasidarė. ;-)

      Panaikinti
    5. Neringa, pritariu, būtina pradžioje suprasti kokio rezultato norisi ir reikia, su šešėliais kaip ir su šepetėliais, tikslas ir paskirtis, o tada jau pasirinkimas ;-) Aš Smoky paletę naudoju mažiausiai ir rečiausiai, nes turiu Smoked paletę, ten spalvos tobuliausios iš visų turimų UD.

      Panaikinti
  2. Maniškės Vice spalvos neryškios, kasdieninės. Švelniai žalsva, rausva, rusvos, baltos su švelniais atspalviais, švelniai violetinės, tai ta prasme aš naudoju paprastam vasariniam kasdieniniam makiažui. Į darbą ir parduotuvę. Gal tik trys spalvos tokios dramatiškesnės.
    Bet aš turiu omenyje tai, kad būtent esu be jokių lūkesčių. Nežinau ar čia kosmosas tokie norai, kad nebyrėtų ir ilgai laikytų. Apie jokią pigmentaciją nekalbu šiuo atveju.
    Man regis, kad ne visai gal moku mintis dėstyti, nes nenorėjau pasakyti, kad UD blogi, tiesiog nustebino ta pirminė Alionios mintis, kad "Aš labai ilgai negalėjau suprasti, kodėl žmonės perka Make Up Revolution, juk pigiai kainuojančios kosmetikos priemonės negali būti geros kokybės.". O nustebino, nes pačiupinėjus tiek daug produktų pasimato, kad kainą dažniausiai ne kokybė įtakoja (sudėtys net panašios gi dažnai), o vardas ir gandas. Kartais tas vardas ir gandai pasiteisina, o kartais tyli rami kompanija nustebina :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig