2016 m. liepos 13 d., trečiadienis

MISSHA Super Aqua Fresh valomasis pienelis



Kaip geriau nuvalyti makiažo likučius vakare? Prausti veidą ar naudoti pienelį? Kas turi probleminę veido odą arba naudoja profesionalias kosmetikos priemones, puikiai žino, ir valyti su pieneliu ir prausti. Šiandien jūsų dėmesiui Missha valomasis pienelis skirtas sausos odos priežiūrai.





MISSHA Super Aqua Fresh valomasis pienelis tai drėkinantis losjonas lengvam makiažui nuvalyti. Puikiai nuvalo makiažą bei ant odos susikaupusius nešvarumus, suteikia odai drėgmės bei gaivumo jausmą.
Pienelio sudėtis gausi vertingų mineralų, kurie gaivina odą ir suteikia jai švytėjimo.
MISSHA Super Aqua Fresh valomojo pienelio pagrindiniai ingridientai:
  • Ajerų ekstraktas - valo, atpalaiduoja ir ramina odą;
  • Alijošiaus gelis - drėkina, atpalaiduoja ir saugo odą.
​Naudojimas. Įspauskite nedidelį kiekį MISSHA Super Aqua Fresh valomojo pienelio į delną ir 1-2 minutes sukamaisiais judėsiais masažuokite veido odą. Nuplaukite drungnu vandeniu.
Talpa: 190 ml.
Kaina: 10,99 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:






Konsistencija:


Mano nuomonė:
Dievinu Korėjietišką kosmetiką už gerą kokybę, inovacijas, mažą kainą ir įpakavimus. Missha vienas iš didžiausių Korėjietiškos kosmetikos gamintojų. Būtent Missha kosmetikos priemonės pritaikytos Europietiškai ir JAV rinkai, tik Missha išleidžia tamsių atspalvių BB ir CC kremus, tik Missha dauguma kosmetikos priemonių aprašytos anglų kalba. O dabar Missha kosmetikos priemonės tapo prieinamos ir Lietuvoje, pagaliau nereikia laukti apie penkias savaites (o būtent tiek reikia laukti siuntų iš Korėjos), nereikia galvoti apie mokesčius ir skaičiuoti užsakymų sumą. 
Kaip aš jau sakiau, aš išsirinkau testavimui valomąjį pienelį, tiesą sakant, visiškai nebūdingą Azijiečiams veido priežiūros priemonę. Azijoje naudojamas valomuosius aliejus arba kremus makiažo ir BB kremų valymui. Bet aš mėgstu būtent tokias priemones, Missha pagalvojo ir apie mano norus. Pienelis skirtas sausai veido odai, riebiai ir kombinuotai tikrai netiks, nes labai gerai drėkina ir maitina. Dar viena naujiena, pienelį po naudojimo reikia nuplauti (nes palikus gali atsirasti spuogų), aš pervalau veido odą su tonizuojančiu losjonu arba perplaunu su prausikliu. Pienelis tirštos kreminės konsistencijos, gerai nuvalo makiažo likučius ir blakstienų tušą (tušas neturi būti atsparus vandeniui), turi malonu kvapą ir naudojasi labai taupiai.
Apibendrinat noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju pradėti pažintį su Azijietiškais kosmetikos gaminiais nuo įprastų  pritaikytų Europos rinkai. (naujovės labai gerai, tačiau jos ant mūsų veido atrodo labai neįprastai. Kol ieškojau informacijos apie Missha kosmetiką, radau Korėjiėčių blogerių atsiliepimus apie cushion skaistalus, lūpų tintus ir Ink tipo BB kremus. Ką galiu pasakyti, spalvos tikrai ne mums, patikėkite, BB kremas visiškai baltas, cushion skaistalai vos matomi, oranžiniai lūpų tintai atrodo tikrai neįprastai). Missha kaip tik iš tokių, labai rekomenduju išbandyti.

PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig