2016 m. liepos 18 d., pirmadienis

My Make Up Brush Set


Reklama labai veikia mus visas, tik atsirado ovalios formos šepetėliai (taip, žinau, jie atsirado dar labai seniai, prieš gerus metus MAC išleido pirmą tokių šepetėlių kolekciją), po to atsirado kiti brendai, kurių kaina tikrai nebuvo pigesnė negu MAC, o kai kurių net kelis kartus brangesni. Bet tie Instagram filmukai, kur merginos daro makiažą naudojant būtent šituos šepetėlius taip vilioja nusipirkti. Ką aš noriu pasakyti pradedant šį įrašą, pradžioje labiau apsimoka nusipirkti pigesnį variantą, pažiūrėti ar tinka -patinka, ar galima naudoti ir ar patogu, ir toliau gali būti investuoti pinigus į brangesnį ir kokybiškesnį variantą. Tai gi, pristatau jums My Makeup Brush Set.




Kaina: 25 $



Šepetėliai:











Mano nuomonė:

Nepatikėsite, tačiau visi mano draugai paklausė nuomonės būtent apie šiuos šepetėlius, tai reiškia tik vieną, tikrai domina. Aš pati nekantriai laukiau galimybės išbandyti, ačiū labai gamintojui už siuntinį (pristatymo laikas nėra trumpas, dabar vasaros sezonas, tačiau aš gavau per keturias savaites, muitų mokėti nereikėjo, siuntėjas nurodė mano telefono numeriuką, todėl aš net gavau žinutę iš pašto). Atidarius paketą, aš pamačiau gražiai supakuotus šepetėlius, kiekvienas buvo atskirai supakuotas, už tai irgi pliusas. 
Rinkinyje dešimt skirtingo dydžio šepetėlių skirtų veidui, akių ir lūpų makiažui. Aš pasakysiu tik tai savo nuomonę, man labiausiai prie širdies dideli šepetėliai, jie labai gerai tinka kreminei, biriai pudrai, kontūravimui, maskuoklio sklaidymui. Realiai man pilnai užtektu keturių didžiausių šepetėlių ir vieno siauro kontūravimui. Viskas, daugiau tikrai nereikia. Kaip rašo gamintojai (o aš tikrai mačiau kelis filmukus youtube) šepetėliai tinka akių makiažui (šešėliams, akių apvarui, antakiams), o maži apvalūs tinka lūpoms ir šešėliams. Na nežinau, man sunku įsivaizduoti kaip galima apvaliu šepetėliu lygiai nubrėžti lūpų kontūrą, o geriau už Sigma šepetėlius akių makiažui aš dar nieko nesu turėjusi ir tikrai nesiruošiu keisti, tačiau pasakau dar kartą, dideli šepetėliai nuostabuūs. Jokio klijų kvapo nepastebėta, šepetėliai gana kokybiški, nors rankenėlės atrodo gali lūžti, tikrai tvirtos. Išbandyta, tikrai nelūžo. Aišku, jeigu pirkčiau pati, išsirinkčiau brangesnį rinkinuką, kur šepetėlių rankenėlės tvirtesnės. Šepetėlių šereliai beveik nesugeria kreminės pudros, tačiau plaunasi labai sunkiai. Šerelių labai daug, todėl išplauti kreminės pudros likučius tikrai nėra lengva.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, rinkinukas My Make Up Brush Set man tikrai patiko, nors ne visi  šepetėliai man reikalingi, dauguma tikrai naudojama. Ar verta pirkti? Aš manau pirkti verta brangesnį ir tvirtesnį variantą, o išbandyti visada verta, nes taip lygiai pudrą padengia tik Sigma Falt Angel kabuki šepetėlis, tačiau jo kaina tokia, kaip viso šito rinkinio.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig