2016 m. liepos 9 d., šeštadienis

REF. ProPlex


Tikriausiai net pačioje pradžioje aš parašysiu apie tai, kas yra tas ProPlex,  – tai inovatyvus produktas kirpėjų kasdienybėje. Ši, mokslininkų sukurta formulė, - tai kokteilis, sudarytas iš 5-ių aktyvių ingredientų, kurių derinys kartu yra itin efektyvus būdas išgydyti plaukus. Sumaišytas su plaukų dažais, balinančiais milteliais, ProPlex veikia kaip barjeras, apsaugantis pažeistus plaukus. Tai ne tik apsauginė priemonė, kadangi aktyvieji produktų komponentai maitina jau pažeistus plaukus ir gerina jų būklę pridedant plaukus elastingumo, stiprumo, lankstumo. 
Na o jeigu trumpai savo žodžiais, tai plaukų atstatymas ir plaukų būklės gerinimas juos dažant. Įdomiai skamba? Aš irgi netikėjau kol neišbandžiau pati.


REF. ProPlex formulė yra pagrįsta penkiomis technologijomis:
  • Pažangiausias ingredientų mišinys, sudarytas iš Quinoa ir daržovių proteinų. Šis ingredientas maitina plaukus, atstato pažeistas plaukų vietas, dėka aukštos amino rūgšties koncentracijos.
  • Didelis Jojoba sėklų aliejaus koncentratas, kuris maitina plauką, prideda žvilgesio ir elastingumo.
  • Vitaminas E maitina plaukus, užtikrina vidinį maitinimą, tuo pat metu antioksidantų savybės padeda neutralizuoti bet kokį liekamąjį oksidacinį poveikį po plaukų dažymo ar balinimo.
  • REF ProPlex sudaro medžiaga, kuri prisijungia prie plauko ir taip jį apsaugo bei gerina plauko būklę.
  • Vitaminas B5 (pantenolis) pasiskirsto ant plauko paviršiaus ir suformuoja glotnų, apsauginį plauko sluoksnį. Šis apsauginis sluoksnis „užrakina“ kitus keturis ingredientus plaukuose. Plaukai tampa blizgūs. Taip pat, apsauginis plauko sluoksnis užtikrina, kad plaukai mažiau veltųsi.

REF. ProPlex gydymo procedūrai reikalingi trys, tarpusavyje susiję produktai. Du – naudojimui salone, vienas - skirtas naudoti namuose.
REF. 01 Bonder – Sumaišytas su plaukų dažais arba ypač balinimo produktais, sutvirtina plauko ryšius, apsaugant jau esamą plauko stuktūrą ir jos nepažeidžiant. Bonder veikia tarsi barjeras, apsaugantis plaukus nuo dažų ir oksidatorių poveikio ir užkertantis kelią jų pažeidimui.
Naudojimas: 
Plaukų dažymas su ProPlex sistema
1. Sumaišykite plaukų dažus ir oksidantą pagal gamintojo instrukcijas. Į sumaišytą masę įdėkite 1ml REF. 01 Bonder produkto, kiekvienam 10g/ml sumaišytos masės. Tepkite plaukus sumaišyta mase ir palikite gamintojo nurodytam laikui. Praėjus reikiamam laikui, kruopščiai nuskalaukite plaukus šampūnu.
2. Naudokite REF. 02 Perfector produktą nuo šaknų iki galiukų. Palikite mažiausiai 10-čiai minučių. Nuskalaukite produktą ir stilizuokite plaukus kaip įprasta.
3. Naudokite REF. 03 Maintainer namuose. REF. 03 Maintainer produktą naudokite du kartus per savaitę. Tepkite REF. 03 Maintainer nuo šaknų iki galiukų ant švarių, šampūnu išplautų plaukų. Palikite mažiausiai 10-čiai minučių. Išskalaukite produktą ir naudokite kondicionierių.
Plaukų balinimas Ultra lift dažais su ProPlex sistema
1. Sumaišykite plaukų dažus ir oksidantą pagal gamintojo instrukcijas. Į sumaišytą masę įdėkite 7,5ml REF. 01 Bonder produkto, kiekvienam 50g/ml sumaišytos masės. Tepkite plaukus sumaišyta mase ir palikite gamintojo nurodytam laikui. Praėjus reikiamam laikui, kruopščiai nuskalaukite plaukus šampūnu. 
2. Naudokite REF. 02 Perfector produktą nuo šaknų iki galiukų. Palikite mažiausiai 10-čiai minučių. Nuskalaukite produktą ir stilizuokite plaukus kaip įprasta. 
3. Naudokite REF. 03 Maintainer namuose. REF. 03 Maintainer produktą naudokite du kartus per savaitę. Tepkite REF. 03 Maintainer nuo šaknų iki galiukų ant švarių, šampūnu išplautų plaukų. Palikite mažiausiai 10-čiai minučių. Išskalaukite produktą ir naudokite kondicionierių.

Plaukų balinimas milteliais su ProPlex sistema

1. Sumaišykite balinimo miltelius ir oksidantą pagal gamintojo instrukcijas. Į sumaišytą masę įdėkite 2ml REF. 01 Bonder produkto, kiekvienam 10g/ml sumaišytos masės. Tepkite plaukus sumaišyta mase ir palikite gamintojo nurodytam laiko tarpui. Praėjus reikiamam laikui, kruopščiai nuskalaukite plaukus šampūnu.
 2. Naudokite REF. 02 Perfector produktą nuo šaknų iki galiukų. Palikite mažiausiai 10-čiai minučių. Nuskalaukite produktą ir stilizuokite plaukus kaip įprasta.
 3. Naudokite REF. 03 Maintainer namuose. REF. 03 Maintainer produktą naudokite du kartus per savaitę. Tepkite REF. 03 Maintainer nuo šaknų iki galiukų ant švarių, šampūnu išplautų plaukų. Palikite mažiausiai 10-čiai minučių. Išskalaukite produktą ir naudokite kondicionierių.

Pažeisto plauko gydymo procedūra su ProPlex sistema
1. Sumaišykite 10ml/g REF 01 Bonder su 15ml/g REF. 02 Perfector. Tepkite nuo šaknų iki galiukų ant išplautų šampūnu plaukų. Paruoštus plaukus 10 minučių palaikykite po karščio šaltiniu (klimazonu) arba šiltu rankšluosčiu. Kruopščiai nuskalaukite. 
2. Tepkite REF. 02 Perfector produktą nuo šaknų iki galiukų. Gerai paskirstykite produktą. Palaikykite 5 minutes. Kruopščiai nuskalaukite.
 3. Stilizuokite plaukus kaip įprastai.

Kur pirkti: www.inhair.lt






Mano patirtis:

Aš puikiai suvokiu, kad nors kiek bebūtų pažeisti plaukai, privalau juos tonuoti. O kaip kitaip? Lengva pasakyti "palik taip, kaip yra", nuo šaknų auga juodi, per plaukų ilgį jie geltonai-oranžiniai, o galiukai šviesiausios pereoksidinės baltos spalvos. Būtent taip atrodo mano plaukai be dažymo ir tonavimo. Reikėjo skubiai taisyti padėtį, todėl prisiminiau apie REF. ProPlex. 

Tai aliejinės konsisitencijos priemonė ( 01 Bonder) skirta naudoti su plaukų dažais. Jeigu balinate ar dažote plaukus, ją naudoti tiesiog būtina nes priemonė apsaugo plaukų struktūrą, maitina ir atstato pažeistus plaukus. Viskas labai lengva, aš į savo jau sumaišytus ir paruoštus dažus ( 60 ml. dažų ir 90 ml 3% osksidanto) įpyliau 15 ml. REF. ProPlex 01 Bonder. Noriu priminti, kad priemonės gali būti naudojamas su bet kokiais plaukų dažais ir milteliais. Man dažų konsistencija liko tokia patiko, kvapas irgi toks pats, nudažius plaukus aš pastebėjau, kad jie minkštesni, tačiau galiukai vistiek buvo sausi, todėl aš perėjau prie antros dalies REF. 02 Perfector. 
Tai lyg labai koncentruota kreminė plaukų kaukė, ja ištepiau plaukus nuo šaknų iki galiukų, apvyniojau rankšluosčiu ir pašildžiau fenu, laikiau apie 30 minučių, taip rezultatas gaunasi geresnis.
Wow, kokie plaukai buvo nuskalavus REF. 02 Perfector, slydus, sveiki, blizgantys, lygūs. Aš negalėjau patikėti savo akim, nes plaukai po dažymo atrodė geriau nei prieš dažymą. 

Girdėjau tik vieną dalyką, ProPlex 01 Bonder suteikia plaukams balinant ir dažant kiek geltoną atspalvį, todėl apskaičiuojant dažų formulę būtinai turite tai įvertinti. 
Man rezultatas po procedūros išlaikė iki penkių plovimų, po to procedūrą galima tiesiog pakartoti nedažant plaukus, instrukcija kaip tai padaryti yra gamintojo aprašime, rezultatas gaunasi lygiai toks pat.

Ar rekomendjuoju? O taip, po tokių procedūrų plaukai tikrai atsigauna, manau tai populiariausia naujovė plaukų priežiūros priemonių rinkoje, nes panašias sistemas turi ir Keune, ir Wella, tačiau mano išbandytas REF gali būti drąsiai naudojamas ne tik grožio salone, bet ir jūsų namuose. Taip, priemonių kainos yra tikrai nemažos, o dabar pagalvokite kiek sumokėsite salone. Dažant, balinant, keičiant atspalvį, turint labai sausus ir pažeistus plakus tokias priemones ir sistemas naudoti būtina, dabar aš jau suvokiu, kad įmanoma turėti labai gražius, ilgus ir šviesius plaukus.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig